2010 Nisan dan beri kapanmadıaçış o açış
![]()
Hep açık. Sadece buzda kullanırken kapatıyorum çok çok yumuşak oluyor yoksa. O da sakatOnun haricinde on numara bir özellik...
2010 Nisan dan beri kapanmadıaçış o açış
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Evo larda yok deniyor..Acaba 2006 veya 2007 yıllarında Gp lerde city arızası olan varmı? merak ettim..ilerleyen yıllarda olma olasılıgı varmı yoksa kökten çözmüşlermi bu olayı..Eğer çözdülerse neden 2. kez city arızası olanlar var..
medosta bana anlatılan ilk serilerde sorun vari ardından sorun olan noktalar güçlendirildi.evo da görülme ihtimali yok denecek kadar az .hatta medosa neredeyse hiç evo city arzası gelmemiş.sonuçta evo yeni bir araç değil 2009 dan buyana piyasada olsa bir sıkıntı çıkardı seriolarak ilk evolarda 3. yılındalar nerdeyse
Sürekli açık, kullanmayanları da anlamıyorum
Sıkıntı çıkacaksa kapalı iken de çıkar, sonuçta aynı motordan güç alıyor
farımda citymde hep açık
aynen benımde hep açık..bu güzellikten kendinizi mahrum etmeyin![]()
MT
Sürekli açık hiç kapatmadım
Valla ben de aldığımdan berdir açık kullanıyorum ama bugünlerde nedense direksiyon biraz ağırlaştı gibi.İnşaallah yakında cıty arızalandı diye başlık açmam.![]()
çok yumuşak diye dar alana park etme harici kullanmıyorum
bende puntomu almadan önce 91 model brodvayım vardı. Artık direksiyonu çevirmekden kas yapmıştım. Bu city modu yüzünden tüm kaslarım yağ bağladı![]()
alırken bana fazla kurcalama dediler, arızalarıda okuyunca hiç açmadım 10000 kmdir, gerçi direksiyon bu haliylede sert değil ama şehir içinde kullanayım madem bende.
Bozulucak diye kullanmamak çok saçma bence.
Açtığımdan beri 25 bin km oldu ve hiç bi sorun yaşamadım.
Hic kapatmiyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri