Hiç açmazdım, bir gün açtım, bir daha kapatmadım![]()
madem oyle bende açıcam bundan sonra bozulur diye açmıyordum halbuki sizlerinde dediği gibi açıkda olsa kapalıda olsa city modu hep açık aslında işte psikolojik olrak kapatıyordum hep bundan sonra bende hep açacam yalnız yakıtı çok azda olsa artar![]()
Hiç açmazdım, bir gün açtım, bir daha kapatmadım![]()
bu arada evo sahipleri evo da almaz vs demişler ama evo da da city sorunu yaşandı...
Keyif BMW'Dir...
bende de sürekli açık neredeyse.
işyerinden bir arkadaş 2011 1.16 almış onu test etmeye çıktığımda ilk hayal kırıklığım direksiyonun sertliği olmuştu mesela![]()
yalnız özellikle kar ve buz üstünde giderken city modunu kapatıyorum çünkü direksiyon uzun yolda bile olsa aşırı hassas oluyor ve çok güvenli hissedemiyorum o kadar hassas bir direksiyon varken elimin altında.
bende hiç kapamadım hatta kapalı nasılmış deyipte denemedim bile ama böyle süper direksiyon![]()
aldığım gün bir açtım 9500 km içerisinde bir kaç kere yanlışlıkla kapı açma butonu yerine bastığımda kapatmışlığım vardır.. onun dışında hep açık. AZİZ ŞEY VESSELAM..
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
zaten kullanmadanda direksiyon gayet hafif olduğundan kullanmıyorum arada bir arabama binenler o direksiyon işareti ne diye sorduklarında açıp gösteriyorum
ben kullanıyorum...
yok city bozulcak açmayalım, araba çizilir sokağa parketmeyelim, koltuk aşınır oturmayalım, direksiyon parlar tutmayalım, pedal aşınır basmayalım, motor aşınır çalıştırmayalım
niye aldık bu arabayı yahu, at arabası alalım o zaman. böyle dertler yok![]()
bende onur arkadaşıma katılıyorum.
bir gün bir açtım..sonra kapatamadım!![]()
2006 da bir açtım 2011 de sattım bravoyu aldım açtım hala kullanıyorum , araçta olan bir özellik neden kullanmayayım bozulacak diye bir ürün kulanılmaz olurmu![]()
aracımı alalı 1.5 ay oldu daha kapamadım kapatmayıda düşünmüorum şehir içinde süper bi özellik aracıma binenler şok oluyor![]()
her daim açık![]()
ya boşunama var bu özellik neden faydalanmıyım diye sürekli açık tutyorum artık bu özelliğin tadını çıkarın bence
Kapanıyor mu ki !Sadece bir kez denemek için kapattım bugüne kadar.
kapatma tuşunun nerde olduqunu hatırlıyamıyorum![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
uzun yol harici sürekli açık
Bizimki hep kapalı. Kapalıykende arıza yapabilceğini bilmiyodukAma 230bin kmde mutlaka olmuştur heralde bundan önce. Tekrar olur mu ki acaba çok korkuyorum.
ben açmıyorum tatlı sert direksiyon daha hoşuma gidiyor. ancak buz üzerinde yavaş gidiyorsam açıyorum kayma esnasında çok seri direksiyona kontra verebiliyorsunuz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri