Araçtan Profesyonel olarak anlamayan biri olarak cebime hazırladım paramı çaldım bütün markaların kapısını.Birçok markayı gezdim dolaştım birçok aracın test sürüşüne katıldım,araştırma sonuçlarını ve teknik verileri inceledim punto evo aldım..Bgun ikinci bir şans daha verilse yine punto evo alırdım o segmentte..Konunun başlığındaki ilk mesajda verilen veriler yeni fiestanın özellikleri ele alınmış,2011 fiesta ele alındıgında bu özelliklerden eser yok dolayısı ile seçimim kolay oldu evoyu seçerken çünkü yol biligisayarı küçük benim kolumdaki saat daha detaylı fiestadan,ses sistemi sony kim sorarsa ama hiç şaaşalı ve kaliteli hİ-Fİ gibi değil artı koltuk design ve direksiyon rahatlıgı ve yol tutuş hiç vaad edildiği gibi değil.Ne yaptı fiesta evoya göre 5.000 lira daha harcayarak biraz daha farklı özellikler ekletti 2012 konseptine bu tamamen dersini çalışmış ama geçen yıl sınıfta kalmış bir konseptin reform hareketidir..Dış tasarım ve marka lansmanı olarak daha karizma bir görüntüye sahio olmasına karşılık aynı trend duruşu araç içinde gösterememiştir kanımca,2012 konseptle henüz tanışmadım ama 2011 model fiestalarından daha iyidir evo..profesyonel olmayan biri eger ikisi arasındaki farklılıkları bu kadar çabuk farkedebiliyorsa demekki bir farklılık var aralarında..saygılar