1 grande punto ve 2 evo kullandım ve bu araçları çok iyi tanıyorum.3 aydır da opel astra 2005 1,3 cdti kullanıyorum.önceki araçlarım 75 hp idi. bana opel 6 vites 90 hp daha az yakar denildi ama palavra opel puntonun yaktığı yakıttan çok fazlasını yakıyor çünkü 1. vites sorunu var. 6. viteste iken ortalama yakıt durumu iyi fakat şehiriçi dur kalk yaparken 1. vites durumu yüzünden çok fazla yakıt tüketiyor motor hacmine göre bence...araç kalitesi çok iyi yani kapısı içi yapılan malzemeden bahsedecek olursak opel açık ara önce gider çünkü çok kaliteli malzemeden yapılmış araç hele ki virajlarda verdiği güven tartışılmaz yol tutuşu şahaneee fakat çok sağır puntoyla girdiğim makasların hiçbirine opelle giremedim ağır kalıyo araç BUNUN SEBEBİNİ TEKNİK VERİLERDEN ANLAYAN ABİLER varsa onlar daha iyi bilirler ben yaşadığımı aktarıyorum sadece.mesela puntoyla 2. viteste çıktığım yokuşlarda astra çok ağır kaldı belki de kasalar arasındaki ağırlık farkındandır teknik verilerden pek iyi anlamam
KISACASI ASTRA ÇOK KALİTELİ MALZEMEDEN YAPILMIŞ GÜVENLİ ANCAK SÜRÜŞÜ PUNTOYU ÖZLETTİ

AÇIKÇASI CİTY MODLA ARAÇ KULLANMAYI ÇOK ÖZLEDİM haftaya astranın satışını vericem ve görünen o ki puntoya dönüş ihtimallerim artıyor