Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız Demek istediğim şu Siz evo da başkalarının yaşadığı sorunları çok övülen bir aracın yani fiesta nın daha fazla sorunu olduğu ile yatıştırmaya çalışıyorsunuz Benim aracımda eğer sorun varsa ve bu sorun beni aracıma her binişimde rahatsız ediyor ve kafama takılıyorsa başka marka bir aracın sıkıntısı benim aracımdan değil 10 kat 10000 kat fazla olsa ne yazar Ben aracıma bindiğimde mutsuzmuyum Mutsuzum Başka araçta olsa ne olmasa ne Sonuçta aracım beni mutlu etmiyor (Bu arada benim evo ile ilgili gp ile ilgili bir sıkıntım yok) Birde birisi çok ses alıyor diye forumu inletebilir Başka araçta 10 kat fazla ses olmasıyla başka bir aracın daha sorunlu olmasıyla o kişinin rahatsızlıkları giderilmez Adam inletsin forumu ne sakıncası var Burası forum değil mi? Sonuçta sorunu abartabilir de abartmayabilirde Yarın birgün sizin aracınızda da problem başlayabilir ve çözüm üretilemeyebilir Siz böyle bir durumda çok dertyanmayın başka markalarda 10 kat fazla var diye cevap alsanız ne düşünürsünüz?
peki 30bine yaKIN KİMSENİN üye olduğu bir platformda sürekli dert yanan 3-5 kişi olduğuna ne diyorsunuz ?