Fırsattan istifade tamponun boyasız plastik kısmını ve ön çıtayı siyaha boyayın. Plakada yok zaten kapkara gezin![]()
Fırsattan istifade tamponun boyasız plastik kısmını ve ön çıtayı siyaha boyayın. Plakada yok zaten kapkara gezin![]()
açıkçası bende bu olaya inanmadım.
banada inandırıcı gelmedi.iiki plaka gitmiş. arabayı yunuslar da alabilirdi.![]()
yunus plakayı ne yapsın. arkasına mı takacak.
su plakası kendısının 34 a 86217 .ayrıca ben ınanın veya ınanmayın dıye yazmadımkı sız ıstanbulu bılmıyor olabılırsınız beyın bedava ama onu bılıyorsunuzdur dıye dusunuyorum
ah be abısı sen genclıgını evde gecırmıssın dısarlarda takılmadıgın bellıkım dedıkı yunusu plakayı aldıgını arkasında kafa yapıcı madde ararken cat dedı elınde kaldı adamın olay bu
![]()
Konu GP COSKUN tarafından (19/01/2012 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.
Banada hiç inandırıcı gelmedi ... Hele vites topuzu ? ? ? Bunları buraya yazacak kadar düşünüp o an tepki vermemeniz...
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
evet ben polislerle kavga edıp ehliyetimi kaptırdıgımdada gelip yalandan buraya konu acmıstımneyse dedıgım gıbı benım ınandırıcılık gıbı bır nıyetım yok sadece yasadıklarımı anlatmaya calısıyorumkı boyke bır olay yasadıgınızda bılıncaltınızda kalan bırseyler olsun fevri davranmayın bilmem anlatabildimmi
aa bu arada vıtes topuzum hala yırtık yardımcı olabılen varsa sevınırım
![]()
forum yöneticileri bence bu olaya el atmalı.Konu silinmeli.
konunun silinmesine gerek yok
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Tanıdığım bir çok Yunus kardeşim var,bu olay entresan geldi bana,sen adamlara gider yapacaksın onlar sadece topuzu sökmekle yetinecekler...![]()
Ön taraftaki plakalık yerini kaldıracaksın böyle full ızgara olacak orası varyaaaa
Ama ayar oldum benim plakamı alacaklar ben kavga ederim sonra isterse bağlasın arabayı
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
sen yaslanmıssın abı bence sımdıkı genclıgı tanımıyorsun yadasoyle bır durum var yanlız bazen ıyı aksamlar beyefendı saga cekermısınız kontrol noktası dıye uygulama yapan polısler var gorevını boyle yapan arkadaslara elımden ne gelıyorsa yardım etmeye calısıyorum amaa falan fılancı tıplere sıfır tahammul gercı maalesef cok genc arkadaslar suruluyor su aralar ıstanbul sokaklarına kanundan kuraldan haberı olmayan ıns sonları ıyı olur korktugu ıcın kavgayı ayırmayan polıs bılıyorum ben daha ne olsun yahu
neyse konu amacından cok sapmaya basladı benım amacım sadece aracın plakasız o halının nasıl oldugunu sormaktı ama tabı yıne baska yerlere cekmeye calısanlar oldu soruma cevap veren arkadaslara tekrar tesekkurler ..
Polisle alakalı bi sıkıntın varsa git savcılığa ver dilekçeni. o zaman inanalım haklılığına. bi çok çevirmeye girdim, hiçbirinde tartışıp ehliyetimi kaptırmadım. hiçbir polis değil plakama, aracıma yan gözle bile bakmadılar.
Merak etme delikanlı, bir eğitimci olarak her yıl 120 tane senin gibi geçlerin topluma kazandırılmasıyla ve sosyal birey olmaları için emek sarf ederim.
Ve samimi bir yaklaşım istersen, yazdıklarını okuyunca ve hatta yazdığın cümle dizilişinden bile gördüğüm; değil aramak, aracla yola çıkmanı bile sakıncalı görüyorum.
BU YAZDIKLARIMI ÖZ ELEŞTİRİYE AÇIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK, NACİZHANE KENDİ DÜŞÜNCELERİMİDE KATARAK YAZDIM. SURÇİLİ LİSAN ETTİYSEK AFFOLA.
yunusların böyle bir yetkisi yok ve olamazda.
antalya da 4-5 araçta ön plaka kullanmıyoruz bizler...![]()
BOZ 49
Benim bildiğim bir gerçek var
İstanbulda Sizin aracınızda uyuşturucu araması yapacaklar siz o ekibe atar yapıcaksınız onlarda pakanızı söküp vites topuzunu çalacak.
1)polise o şekilde bir atar yapın hele ki uyuşturucu aramsı yaka paça göz altına alınırsın nezarette de insana insan olduğunu unutturururlar.
2)polis kıllık yapıcaksa hırsızlık yapmaz yapacaği şey belli
3)sizin aracınızdan gasp yapıldı niye gidipte şikayette bulunmadınız
anladiğim kadarıyla genç bir arkadaşsınız büyük ihtimal aracınızda cam filmi fln da var yangın tüpü flnda yoktur....
o anda sizi ceza manyağı yapardı polis orda....
orta okulda servisimi polis çevirdi. polis servisçi ile dalaştı didik didik inceledi herşeyi bizim şöfördde artistin teki herşeyde tam ya kasılıyor eksiğim yok diye.aracın plakasının üstünde mühür silinmiş diye ceza kitlediler.
Konu since1453 tarafından (20/01/2012 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir.
valla ural bende arkdaşlar katılmadan geçemiyorum , bana yalan olmasda bu hikayede bişiler eksik gibi geliyor ,
yunus çeviriyor narkotik araması yapıyorlar (plakanın arkasına bakacak kadar) ve plaka elinde kalıyor , sonra vites topuzunu çalıp gidiyor , bu arada sende onlara atar yapıyorsun ,
neyse bununla geçmiş olsun..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri