arkadaslar gecen gun yunuslar detaylı arama ve uyuz olma sonucu plakamı soktuler bende plakasız gezıorum ne zmn trafic cevirse yunusların plakasını veriorum bırakıolar dıreko degıl aracın tıpı nasıl olmus sızce ben bole devam etmeyı planlıorumda
![]()
![]()
arkadaslar gecen gun yunuslar detaylı arama ve uyuz olma sonucu plakamı soktuler bende plakasız gezıorum ne zmn trafic cevirse yunusların plakasını veriorum bırakıolar dıreko degıl aracın tıpı nasıl olmus sızce ben bole devam etmeyı planlıorumda
![]()
![]()
nasıl uyuz oldum ulan ne hakla plaka söküyolar yuh ya
böyle daha güzel![]()
niye söktüler plakayı...
Keyif BMW'Dir...
ıstanbullu arkadaslar bılır zaten yunusları artıst davranana ben dahada gıderlı konusuyorum oyle olunca boyle oluyor baya atarlandık dedım plakanı alıyorum basıma bısey gelırse yaktım senıo degıl ben o gun farkedemedım bırde vıtes topuzunu sokmus elemanlar sımdı kanun maddelerını ıncelıyorum acaba bırsey cıkabılırmı dıye.. bu arada bencede boyle daha guzel gıbı
![]()
![]()
Kaçırılmayacak fırsat bu model devam et![]()
TSİ Jetta.
şekil olmuş
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
çok iyi olmuş siyaha cuk gitmiş valla
o değilde,arabana girip vitesine zarar verip plakanı mı aldılar cidden?
plakamı almadılar ya arkasında bazı seyler olabılecegını dusunup zorlayınca elınde kaldı bırde dıyorkı tornavıda yokmu vıdalayalım tornavıda bulsam baska bırsey vıdalardım oraya dedım cevap veremeyınce ıyıce delırıyorlar bır sorun cıkana kadar devam edıcem boyle yanlız ara sokaklardan falan cıkarken cok etkılı bır tıpı oldu aracın goren buyur abı yapıo![]()
![]()
Vay be neymiş yunuslar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
her ne amaçla olursa olsun güvenlik güçleri hiç kimsenin şahsi malına zarar veremez
anayasal hakkınız olarak onlar sizin ve malınızın koruyucusudur bunun için o üniformayla
dolaşıyorlar sizin de boş vermenizden yada işi bilmemenizden kaynaklanmış bir durum
benim aracımın değil plakasına plakalık çerçevesine bile elini sürdürtmezdim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Katılıyorum Coşkun'a o işin sonu yunuslar ekip amiri ayağıma gelince ve benden özür dileyince biterdi. O üniformaları benim, senin ( halkın ) güvenliğini, malını korumak için giyiyorlar artistlik yapmak zarar vermek için değil bu şekilde davrananları kınıyorum ama üç beş artist için de Türk polisini yermeyelim meşhur atasözümüz var imama kızıp abdest bozulmaz ...
Keşke hiç üşenmeden en yakın karakola gidip tutanak tuttursaydınız hatta ben sizin yerinizde olsam 155i arar ekip çağirir tutanak ile şikayetçi olurdum.Aracınızın plakası yanlışlıkla dahi olsa kırmaya hakları yok
plakaya el koymaları kanun dışı
vites topuzunu almaları gasp
inan ki o polis gasp tan açiğa alınır
Haklarımızı bilsek bunlar olmayacak aslında.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
keşke benimde plakamı alsa...bak neler oluyor sonra...
Keyif BMW'Dir...
enteresan bir durum ural kardeşim ama arkadaşlarında dediği gibi bir tutanak felan tuttursan en azından bir daha başkasına böyle harekette bulunmazlardı heralde..
Her TÜRK asker doğar
bende aracı plakasız kullanıyorum uzun süredir. hiç birşey olmadı taa ki bu gune kaDARizmirde bilen bilir şirinyerdeki önder abimizi
plakayı göremeyince önüme atladı, sağa cektirdi, plakan nerde dedi, yeni kaza yaptım servis takmadı zamanım olunca takıcam dedim
ona bişey yapmadı sonra sıra filmlere geldi orjinalmi dedi ewed dedim ama değil söktür bunları 154 lira cezayı yazarım bidahakine dedi
tama abicim sağol deyip topukladım, önderden ceza yemediysek kimse yazmaz herhalde
ama eşimle birlikte çok tırstık
cezaya bir başlasa plaka, film, emniyet kemeri ve susturucu emniyet kemeri maaşı bırakırdık herhalde
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
sunroof
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri