tahsin bey çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun,bizim Evo 4 aylıkken aynı şey başımıza geldi,kasko şirketimizin Fiat servisleriyle anlaşması vardı,Topkapı Fırat Oto da 1 gece kaldı ve orjinal cam takıldı aracımıza,hasarsızlık indirimi bozulmadı,faturası da yanlış hatırlamıyorsam 480 liraydı...
tahsin bey çok geçmiş olsun
geçmiş olsun , belirttiğiniz gibi direksiyon camın önüne geçmiş![]()
Arkadaşlar Bugün bir gelişme daha oldu. servisten beni aradılar önceden 370 tl olan camın benim araca olmadığını evoların hafif karartmalı ve güneşi geçirmediği v.b. gibi şeyler söylendi. bursadan yeni bir cam sipariş verdiler bununda fiyatının 700 kusür gibi bir fiyat olacağını söylediler.. cam gelir gelmez beni arayacaklarmış .. dün araç serviste kalmıştı bugün gidip teslim aldım.. yukarıda yazdığım fiyatlarla ilgili yorumlarınız nedir ? ne yapmam gerekir..
Orjinal cam 11 ay önce 480 liraydı,o kadar zam gelmiş olamaz...
Mustafa abi ne yapayım sence yarın arayıp iptalmi edeyim camın gelmesi cumayı bulur demişlerdi zaten .. araç şuan bende başka yerleri bir araştırayım mı ?
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
Benim araçta sensör yok bunu baştan söyledim zaten kendilerine.. son gelecek olan cam evolarda kullanılan cam olduğunu hafif karartma ve güneş ışınlarını engellediğini söylediler.. ben ne olur ne olmaz diye bugün ist. anadolu yakasında nekadar servis var arayıp soracağım.. tşk.ler..
Çok sağol allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun..
Bugün aracım için anadolu yakasında farklı firmalara camın fiyatını sordum. öncelikle şase numarası isteyip sorguladılar. sadece camın fiyatı ( araçta sensör yok ) 617 tl kdv dahil buna birde yapıştırma kiti ekleniyor onun fiyatıda 50 tl son olarak 100 tl de işçilikle beraber toplam 767 tl fiyat çıkıyor ortaya.. bilgilendirmek istedim...
Bu işlemde kasko deliniyormu abi camın parası senelik kasko kadarmış.Bu arada sky dome kaskoya işlimi ?
2011 Doblo premio+Konfor paket
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri