Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
35 bin e daha şık arabalar alınabildiğinden bravoya talep az tamam motorudur teknolojisidir iyi fakat okadar para veriyorsan biraz tasarım eklemen gerek bravonun tasarımı italyanlara hiç yakışmıyor punto düzeyinde bir araba gibi görünüyor öğrneğin bi astra, jetta, a3 vs yanına koyduğunuzda bravo kaloz gibi bir araç gibi kalacaktır.
Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bravo nun ikinci el durumu ortada Fakat siz uygun fiyata alırsanız fazla zararınız olmadan yine satarsınız diye düşünüyorum Ben bravo alacak olsam ki bir ara bayağı niyetlendim kesinlikle ama kesinlikle çok temiz 2.el alacaktım Sizinde bahsettiğiniz gibi alıp satma işi yapmamamıza rağmen farklı durumlar ortaya çıkıp aracı elden çıkarma isteği oluşabiliyor Şahsen aracımı değiştirme isteğim olduğu zaman aracı satılığa çıkartıp uzun süre müşteri beklemek istemem Ama bravo uygun alınırsa yine mutlaka satıcısı bulunacaktır Sahibinden.com da 0 km sine göre gerçekten uygun sayılabilecek araçlar var Elinizin altında performanslı bir makina olsun isterseniz dizel bir bravo alın keyine bakın Çünkü diğer markaların çoğunda aradıınızı bulsanız bile fiyat yüksek olacaktır
ben evo mu satarken tek nedenım motor performanstı...onun ıcın opel cdtı 90 beygır zaten hıc dusunmuyorum...zaten yıne dızel tercıh etmeyı dusunuyorum...tum oklar bravo yu gosterıyor ama kararsızlık ıste...bravo ya yaklasan alternatıf focus 110 luk 1.6 tdcı ama onunda fıyatı 40 bın ve ustu...kararsızlık en kotusu aslında