02 ocak itibari ile teslim alınan araçların MTV'sini bayi ödemek zorunda. Sonuçta anahtar teslim anlaşıyoruz
Ben sanırım 34.500 grande punto 1.3 dizel active paket alıcam. Golf 4 kasadan geçiş yapıyorum. umarım pişman olmam.
Bir de Grande active ile Evo active arasında donanım farkı var mı?
Konu odyseuss tarafından (28/12/2011 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.
yolunu gösteririm ancak siz yapmayın ödeyin bence mtv yi
ben %50 ortapedik engelliyim ehliyetim h sınıfı otomatik vites kullanabilir olarak raporumda bu şekilde. bu yüzden ötv den ve mtv den muaf ım.
aracı işe gidip gelirken kullanıyorum her gün 300 km oldu. şehir içi ve dışı karışık 6.7 yaktı şuan. ancak çok sakin kullanıyorum hatta şehir dışında 25 km yolda hızımı 85 e setleyip hiç gazla frenle oynamıyorum. bence şuan için fazla yakıyor ama normal araç daha çok yeni açılması lazım biraz hatta ilk yağ değişimin den sonra yakıt tüketimi düşer tahminimce. sol kapıdaki kolon pıtırtı yapıyor yüksek seslerde yada baslarda canımı sıkıyor. performans olarak daha test etmedim ilerde kısmetse ancak konfor olarak on numara sessiz sakin bir araç ama onada bu şekilde davranılmasını istiyor. bir önceki aracım 110 bg megen coupe idi sert kullanıyordum ancak bu araç sertliğe gelmiyor bu motor sakin kullanım ekonemi için.
eko modunda vites geçişleri çok belli oluyor biri devriyaja basıyormuş gibi askıda kalıyor araç özellikle alt viteslerde ancak eko modunu kapatıp denemedim daha aynı vites geçiş yavaşlığı varmı diye. klimanın malum soğutmasını deneyemedim ancak ısıtması yetersiz bence beklentimden biraz daha geç ısıtıyor içerisini megende çok daha önce hamam oluyordu araç. sakin kullanımlarda sessiz ancak motora yüklenirseniz aynı şekilde motor sesidfe kabin içerisinde baya etkili oluyor. şuana kadar memnunum sonuçta sıfır araç ve ilk sıfır aracım.
cevabınız için tesekkurler dediğiniz gibi yapmamız zor mecbur ödeyeceğiz mtv lerisizede cok gecmiş olsun..arabadan memnun oldugunuza sevindim yakıt bencede dusecektir sakin kullanımda 6.0 litrelere duseceğine eminim sehirici-dısı karısıkta..tekrardan gule gule binin arabanıza...
cenge bana öyle bişey demediler zaten bildiğim kadarıyla onalrda öedemiycek 2 ocaktan sonra çıktığı için muaf olucak temmuzda ödiycez
bide sizina araçta benima araçta showroom da değil.zemin kattaki otoparkada indim ordada yok.sizce askeriyenin karşisinda büyük bir alan var orada epey araç var onların arasında olabilirmi ? benima racı göstermek için zemin kattaki otoparka getirmişlerdi araç yıkanmamişti ve üstünde dal parçaları vardi
bide dikkat ettinizmi bilmiyorum galariye girer girmez sağda siayh skydoom lu bir evo dynmc vardı o araç satıldı yerine beyaz skydomlu yanlarında krom çıta ve ön arka tamponlarıda krom evo dync geldia raç süperdi....skydoom görüntü olarak beyazda harikaymişş ama 2500 tl az para değil galiba vermezdim o farki ama aracı almaya gittiğinizde gözünüze çarpar araç![]()
sanırım ikimizin arabasıda o bos arazide duruyor bana oyle demişlerdi..o galeride duran siyah dynamic i ben cok begenmiştim az daha alıyordum vazgectim..beyaz renk de gercekten cok guzel bayiye yeni gelen beyaz aracın iç döşeme rengine baktınızmı birde dynamic dualogic mi yoksa duz vitesmi?
beyaz da skydoom güzel duruyor benim araç siyah skydoom belli olmuyor bile. ama siyah renk ve bordo iç döşeme hoş duruyor.
fiesta nı otomatik şanzumanları 4 ileri eski tip şanzuman fazla yakıyorlar.
bu arada bugün baktım 6.4 e düşmüş ortalama.
megan coupe 1.6 16 valf 110 bg ile aynı yollarda ortalamam 8 lt idi.
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza.
Acele ile evo aldım. 2 gün önce araba almaya karar verdiğim sabah aslında grande punto almaya gitmiştim. fakat bayiye gidince dizel evo kafama yattı. Üç bayi dolaştım en düşüğü mylife multijet evoya 36500 fiyat verdi. 2 saat sonra karar veririm dedim ve işe gitmek zorunda kaldım. 2 saat sonra telefonla aradım araç satıldı dediler. Ben de kalan son araç olan dynamic 1.3 evoyu başka bir bayiden telefonla aceleyle aldım. sabah dolaştığım diğer bir bayide aynı arabayı 38 800'ün altına inmemişlerdi. Sonuç olarak
2012 model beyaz punto evo dynamic 1.3 multijet 75 HP (+Asist kit) aldım. Yarın teslim alacağım. 37500 verdim (20000'i 20 ay vade ile). fiat sitesinde aralık ayı kampanyalı fiyatı 39190 yazıyor (normal fiyatı ne kadar doğru bilemem 43970 yazıyor). çok vermemişimdir inşallah. sonuç olarak kısmet böyleymiş. Saygılar...
[QUOTE=sbturkmen;616445]merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza.
Acele ile evo aldım. 2 gün önce araba almaya karar verdiğim sabah aslında grande punto almaya gitmiştim. fakat bayiye gidince dizel evo kafama yattı. Üç bayi dolaştım en düşüğü mylife multijet evoya 36500 fiyat verdi. 2 saat sonra karar veririm dedim ve işe gitmek zorunda kaldım. 2 saat sonra telefonla aradım araç satıldı dediler. Ben de kalan son araç olan dynamic 1.3 evoyu başka bir bayiden telefonla aceleyle aldım. sabah dolaştığım diğer bir bayide aynı arabayı 38 800'ün altına inmemişlerdi. Sonuç olarak
2012 model beyaz punto evo dynamic 1.3 multijet 75 HP (+Asist kit) aldım. Yarın teslim alacağım. 37500 verdim (20000'i 20 ay vade ile). fiat sitesinde aralık ayı kampanyalı fiyatı 39190 yazıyor (normal fiyatı ne kadar doğru bilemem 43970 yazıyor). çok vermemişimdir inşallah. sonuç olarak kısmet böyleymiş. Saygılar...[/QUO
bence iyi sayılabilecek bir rakam
bende 2012 evo mylife ss dualogic aracı 33000 tlye aldım(34700tl idi) bide park sensörü hediye ettiler fiat servisleri 200-300 arası istiyor piyasa fiyatını bilmiyorum ama tahmini montajıyla sanayide 150 civarina yapılır.
istanbuldaki bütün bayileri dolandım daha ucuzu yoktu en azından ben bulamadım
içine bakamadım ben zemin katta muhasebe ile işi hallederken gördüm.üst kata çıktığımda o siyah arabanın yerine park ediyorları ama tam anlamıyla süperdi
skydome kullanmam diye birde o fiyata hiçbiryerde beyazını bulamadım o yüzden almadım.İşlevsel olarak kullanılcacağini sanmıyorum ama görüntü olarak süper bişeyy
Ayın 21'inde yani sizim mesajınızdan 1 gün sonra oluyor.
0'km niyetlendim. Başladım bayilerle görüşmeye, en son bir de tanıdık buldum ekstra indirim için. Fiat serviste çalışan. Aracı oldu sistemden de tarattık, bayileri de tek tek aradım.1.4 Dualogic Mylife ya da Dynamic bulabilseydim herhangi bir bayide direkt alacaktım. Aracın gelmesinin 2-3 Ayı bulacağından bahsetti tüm bayiler.
1.3 95BG Dynamic modele de 40500'den aşağı fiyat çekmediler.
Ben de gittim 2. el aldım.
Demekki piyasadaki son 1.4 Dualogic araçlardan birini almışsınız
Hayırlı olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri