yolunu gösteririm ancak siz yapmayın ödeyin bence mtv yi

ben %50 ortapedik engelliyim ehliyetim h sınıfı otomatik vites kullanabilir olarak raporumda bu şekilde. bu yüzden ötv den ve mtv den muaf ım.
aracı işe gidip gelirken kullanıyorum her gün 300 km oldu. şehir içi ve dışı karışık 6.7 yaktı şuan. ancak çok sakin kullanıyorum hatta şehir dışında 25 km yolda hızımı 85 e setleyip hiç gazla frenle oynamıyorum. bence şuan için fazla yakıyor ama normal araç daha çok yeni açılması lazım biraz hatta ilk yağ değişimin den sonra yakıt tüketimi düşer tahminimce. sol kapıdaki kolon pıtırtı yapıyor yüksek seslerde yada baslarda canımı sıkıyor. performans olarak daha test etmedim ilerde kısmetse ancak konfor olarak on numara sessiz sakin bir araç ama onada bu şekilde davranılmasını istiyor. bir önceki aracım 110 bg megen coupe idi sert kullanıyordum ancak bu araç sertliğe gelmiyor bu motor sakin kullanım ekonemi için.
eko modunda vites geçişleri çok belli oluyor biri devriyaja basıyormuş gibi askıda kalıyor araç özellikle alt viteslerde ancak eko modunu kapatıp denemedim daha aynı vites geçiş yavaşlığı varmı diye. klimanın malum soğutmasını deneyemedim ancak ısıtması yetersiz bence beklentimden biraz daha geç ısıtıyor içerisini megende çok daha önce hamam oluyordu araç. sakin kullanımlarda sessiz ancak motora yüklenirseniz aynı şekilde motor sesidfe kabin içerisinde baya etkili oluyor. şuana kadar memnunum sonuçta sıfır araç ve ilk sıfır aracım.
Yer imleri