Sırket aracı var kullandım clıo sembol 170 den sonra gıtmıyor ıster gazı pompala yada devır yukseltmeye gır dızel clıo sembol 170 den yukarı anca yokus asaga gecer ve reno nun en buyuk ozellıgı kolay hızlanır zor durur![]()
sümbülde durum buysa accent era'lara saygı göstermek lazımşirkette var bi tane dizel otomatik. bazen sapancaya gidiyorum, kocaeli sonrasındaki düz yolda 3200/3300 devirde 180-190'ı çok rahat görüyor ayağımı gazdan çekmesem 200'ü çok rahat devirir. zaten 220 kadran var. o kasaya 115 hp çok geliyor ve pirelli'nin reklamı gibi kontrolsüz güç güç olmuyor, çünkü araç durmuyor
hiç güven veren bir araç değil
ve ısın garıbı, opelın yenı asraya koyup boburlene boburlene 60000 tl ye sattıgı 1.3 95 ps motoru fıat fıorıno ıle evo ya koyuyor... bravoya koymaya tenezzul etmıyor... kırkız opelbu 2250 kısıyı nerde bulmuslar bu dandıkler... bu forumdan ınsanlara sorsalardıya... hıc ınanmıyorum bole ıstatıstıklere.
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
tehlikeli böyle şeyler aynısını kağıthane tünelinde yaşadım 106gti ile civic kapışıyordu bunlarda 180 190 uçuyo sanıyorlardı tünelde bunların yanından 260 la geçtim motorumun sesini yedirdim tünelde çok zevkliydiben değilim ama aynı motor sayılır hızlanmayı izleyin
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=FNPHGuktCeI&feature=related
Konu motor delisi tarafından (30/11/2011 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.
1. vites için birşey diyemem ama puntonun 2. ve 3. vitesi alıp götürür dci motoru.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
sümbül ağa mı bunlar ya çok güldüm sümbül olayına ya
valla 3.vıtes 4.vıtes 5.vıtes heeppp tozumu yuttu ama dedıgım gıbı 170 den sonra gelemedı arkamdan...
arkadaşın symbolünü kullandım çok zor duruyor araba
Ben şirkette 2 yıl ilk kasasını kullandım 1.5 dci olanını ve şuan 2.kasasını kullanıyoruz. ilk kasası bile kesinlikle bizim arabalardan daha seri kalkıyor ve 0 100 yapacak olursanda tokatlar ve 190 a rahat çıkıyorduk çok bağrınıyor ama normal . Biz sürekli uzun yolda kullandığımızdan mıdır nedir. sollamaları ve ara vites toplamaları clio çok seriydi.ve 2000- 4000 devir arası sağlam çekiş yapıyordu bizimkiler 20-30 arası iyi. Ama güvenilirlik konusunda tabi bizimkilerle kıyas kabul etmez.
Ben şirkette 2 yıl ilk kasasını kullandım 1.5 dci olanını ve şuan 2.kasasını kullanıyoruz. ilk kasası bile kesinlikle bizim arabalardan daha seri kalkıyor ve 0 100 yapacak olursanda tokatlar ve 190 a rahat çıkıyorduk çok bağrınıyor ama normal . Biz sürekli uzun yolda kullandığımızdan mıdır nedir. sollamaları ve ara vites toplamaları clio çok seriydi.ve 2000- 4000 devir arası sağlam çekiş yapıyordu bizimkiler 20-30 arası iyi. Ama güvenilirlik konusunda tabi bizimkilerle kıyas kabul etmez.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri