Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 21 ile 35 arası

Konu: Evo 1.3 m.jet ve 1.5 dci symbol

Tanıl Timorci
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. pasa26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ED 2496
    Edilen teşekkür: 67

Sırket aracı var kullandım clıo sembol 170 den sonra gıtmıyor ıster gazı pompala yada devır yukseltmeye gır dızel clıo sembol 170 den yukarı anca yokus asaga gecer ve reno nun en buyuk ozellıgı kolay hızlanır zor durur

M. Fatih Özçelik
    Psikolog FoGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 ZB 588
    Edilen teşekkür: 38

Alıntı safakakbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye”nin en iyi B Segmenti otomobili Fiesta seçildi. Arabalar.gen.tr sitesinin Ocak ayında 1088 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen ankette Ford Fiesta modeli Türkiyedeki en iyi B Sınıf otomobili ödülüne layık görüldü. 256 kişi ile oyların %24″ünü alan Fiesta”nın ardından yine oyların %16″sını alan Volkswagen Polo ikinci olurken, %13 oy oranı ile toplamda 138 oy alan Opel Corsa modeli ise üçüncü oldu.

ilk onda bile bizim araba listeye girememiş....
    138 oy alan Corsa'da 1.3 MJet motor olduğunu bilmeyen bi toplum olduğumuzdan, Evo'nun ne olduğunu bilmeyen insanların çıkmasıda normal

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sümbülde durum buysa accent era'lara saygı göstermek lazım şirkette var bi tane dizel otomatik. bazen sapancaya gidiyorum, kocaeli sonrasındaki düz yolda 3200/3300 devirde 180-190'ı çok rahat görüyor ayağımı gazdan çekmesem 200'ü çok rahat devirir. zaten 220 kadran var. o kasaya 115 hp çok geliyor ve pirelli'nin reklamı gibi kontrolsüz güç güç olmuyor, çünkü araç durmuyor hiç güven veren bir araç değil

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı FoGGy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    138 oy alan Corsa'da 1.3 MJet motor olduğunu bilmeyen bi toplum olduğumuzdan, Evo'nun ne olduğunu bilmeyen insanların çıkmasıda normal
    ve ısın garıbı, opelın yenı asraya koyup boburlene boburlene 60000 tl ye sattıgı 1.3 95 ps motoru fıat fıorıno ıle evo ya koyuyor... bravoya koymaya tenezzul etmıyor... kırkız opel bu 2250 kısıyı nerde bulmuslar bu dandıkler... bu forumdan ınsanlara sorsalardıya... hıc ınanmıyorum bole ıstatıstıklere.
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

allah allah araba sadece motordan mı ibaret

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sümbülle kesinlikle 140 km hız üzerine çıkılmamalı. arkası atar araba zaten kuş gibi hafif, bisiklet lastiği gibi lastik var üzerinde de 1.5 85 hp motor varsa vay anam vay.
    ha 65 hplikler hiç bir disiplinde 75 lik puntoyu geçemez sadece zorlar oda kilo avantajından dolayı. birde DCI ler 8 valftir alt devirler canlı olduğu için ilk kalkışta ivmelenmesi iyidir sürat yükseldikte multijet toz yutturur. 65 hp liklerinde intercooler yok. dandik bir motor işte 68 likler. 1.4 tdci gibi 68 - 70 (pugda kullanılan) hp gibi dandik.

110 hp olanı (105 de olabilir) fluance kullandım. 150 ye kadar iyi çıkıyor ondan sonrası yok.
    evet bende cok kullandım fluanceyi daha oncede benzer bir yorum yapmıstım ama 150 km hıza gelene kadar bence mjtd motordan cok daha heyecan verici bir motor vede uzun yolda inanılmaz ekonomik 100 tl degerinde mazot tam 800 km yol gidis sakin donus yuksek hızda

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

tehlikeli böyle şeyler aynısını kağıthane tünelinde yaşadım 106gti ile civic kapışıyordu bunlarda 180 190 uçuyo sanıyorlardı tünelde bunların yanından 260 la geçtim motorumun sesini yedirdim tünelde çok zevkliydi ben değilim ama aynı motor sayılır hızlanmayı izleyin
    https://www.youtube.com/watch?v=FNPHGuktCeI&feature=related
    Konu motor delisi tarafından (30/11/2011 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.

irfan cuşinsa
    blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

1. vites için birşey diyemem ama puntonun 2. ve 3. vitesi alıp götürür dci motoru.
    2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
    2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
    2009 Gümüş Multijet active
    2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
    2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
    2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı blackhawk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. vites için birşey diyemem ama puntonun 2. ve 3. vitesi alıp götürür dci motoru.
    +1000

aynen dediğin gibi

HAKAN SABANCI
    karaduman forever... :) sabanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AN 1933
    Edilen teşekkür: 403

Alıntı atalayx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sümbül 85 lik bg başına 11,52 kg
    punto 90 lık bg başına 12,72 kg

şaka aracı ivmesi güzel sadece oyun oyun oynamaya yoksa iş ciddi olmaz sümbülde
    atalay benim punto orjinalken yazılım bile atmamıştım bak altını çiziyorum orjinalken balçovadan 85lik hb cliolu bir arkadaşıma yaktırıcaktım arabayı haberin olsun denemesi bedava
    Konu sabanci tarafından (30/11/2011 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.

ilker köse
    sehzadeamasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 77

sümbül ağa mı bunlar ya çok güldüm sümbül olayına ya

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

valla 3.vıtes 4.vıtes 5.vıtes heeppp tozumu yuttu ama dedıgım gıbı 170 den sonra gelemedı arkamdan...

BERK ORAL
    berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 121

arkadaşın symbolünü kullandım çok zor duruyor araba

s i
    cruelmax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Ben şirkette 2 yıl ilk kasasını kullandım 1.5 dci olanını ve şuan 2.kasasını kullanıyoruz. ilk kasası bile kesinlikle bizim arabalardan daha seri kalkıyor ve 0 100 yapacak olursanda tokatlar ve 190 a rahat çıkıyorduk çok bağrınıyor ama normal . Biz sürekli uzun yolda kullandığımızdan mıdır nedir. sollamaları ve ara vites toplamaları clio çok seriydi.ve 2000- 4000 devir arası sağlam çekiş yapıyordu bizimkiler 20-30 arası iyi. Ama güvenilirlik konusunda tabi bizimkilerle kıyas kabul etmez.

s i
    cruelmax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Ben şirkette 2 yıl ilk kasasını kullandım 1.5 dci olanını ve şuan 2.kasasını kullanıyoruz. ilk kasası bile kesinlikle bizim arabalardan daha seri kalkıyor ve 0 100 yapacak olursanda tokatlar ve 190 a rahat çıkıyorduk çok bağrınıyor ama normal . Biz sürekli uzun yolda kullandığımızdan mıdır nedir. sollamaları ve ara vites toplamaları clio çok seriydi.ve 2000- 4000 devir arası sağlam çekiş yapıyordu bizimkiler 20-30 arası iyi. Ama güvenilirlik konusunda tabi bizimkilerle kıyas kabul etmez.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12