2009 larda emotion vardı sanırım ondan sonra sport style oldu o donanım...
Her ne kadar aracimi satamamis olsamda bravolara bakmaya devam yalniz soyle bi karışıklık var;
Fiatin sitesinde emotion ve dynamic diye bir donanım yok ama ilanlarda bu donanımlı araçlar mevcut ,emotionin donanımı nedir dynamic ile dynamic plus arasinda ne fark var birde emotionmi dolu dynamicmi anlayamadım.
Sunada cok icerledim bazı donanimlarda koltuk arkası cep yok insaf yahuuu...
2009 larda emotion vardı sanırım ondan sonra sport style oldu o donanım...
Keyif BMW'Dir...
2010 dan itibaren dynamicler,plus eki aldı ekstradan usb eklendi ve ön far ve tampon kısmına ufak makyaj yapıldı.
2010 dan itibaren emotion kalktı en dolu olan modeldi şimdi o doluluğa ulaşmak için bütün kitleri alman gerekiyor.
sportstyle baştan beri vardı 17 jant-spoyler-marsbiel-kırmızı yada mavi tonlu koltuk ve deri direksiyon-viteste o renk dikişler-arka eksoz ucu-aliminyum pedal ve ayak dayama seti v.s v.s şeklinde eklemeler var.
Ne alacaksan al ama ESP kesinlikle olsun bende aracımı satarsam Alacağım Bravoda ESP olmazsa olmazım olacak.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
sırasıyla dynamic < dynamic plus < emotion < sport
Merhabalar,Yol tutuşu sorunlu değil ,fakat bu aracı yavaş kullanamıyorsunuz,hiç farkına varmadan basıyorsunuz gaza.Ayrıca bir düzeltme yapmak istiyorum;en dolu donanım Emotion versiyonudur.Sport farklı bir seçenek olup,özellikten ziyade spor aksesuarlarla donatılmıştır.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Genel yol tutuşta bir sıkıntı yok yalnız bende bravo varken atlattığım bir tehlike bende bu saplantıyı doğurdu o gün Allah korudu ve takla atmadım ve arabayı kontralarla yolda tutup durdurabildim.ESP olsaydı o olay hiç başıma gelmeyecekti.
Ayrıca evet en donanımlısı Emotion.Sportstyle daha çok sportif aksesuar ekli.Ama bir ESP+ASR+HILLHOLDER yada cruise kontrol standart değil sportstyle da.
Evet sport stil de standar değil ama turbo sport la sport stili karıştırmayalım. 150 lik Turbo sport stilde bunların hepsi ambiyans aydınlatmasına kadar standart. Bunlara artı olarak sportif aksesuarlar var.
turbo sport aldığınızda tüm paketler içinde geliyor. diz hava yastığıda dahil..
BY Turbo SPORT 150 HP
Yanlış biliyorsam düzeltin, sport style ayrı bir aksesuar paketidir evet, ancak sport, tipki dynamic, emotion gibi bir seçenektir ve emotiondan daha doludur, fabrika çıkışı standart olarak tüm güvenlik ve aksesuar paketleri içerisinde mevcuttur.
Sports style ile sport u karıştırmamak lazım.
Türkiyede bahsettiğiniz aracın sayısı bir elin parmakları kadardır tabiri caizse.
evet 150 likler ağzına kadar çakılıdır ama bulmak meseledir 2.elde.
Mantıklı seçenek emotion görünüyor, sport style çok şık ama fiyatları yüksek ve yakıt tüketimi fazla performansı az olacaktır diye düşünüyorum lastik boyutlarından ötürü.
Merhabalar,Sport la sportstyle versiyonu tabiki ayrıdır ama hiçbiri emotion kadar dolu değildir.Makyajdan sonra birçok özelliği çaldılar ve yeni isimler verdiler.Bu gün için sportstyle en dolu versiyondur ama rahmetliemotion kesinlikle daha doluydu.Örneğin ön park sensörleri ve lastik basınç kontrol sistemi şu an mümkün değil.
Konu GRDEDE tarafından (19/11/2011 Saat 09:50 ) değiştirilmiştir.
Dun bravo sport mdelını ınceleme fırsatım oldu daha sonrada yenı ford focusu ınceledım ıkılı fıyatlarda aynıydı yaklasık olarak. Focus style versıyonuydu Ama Focus bravoya gore daha dolu bır arac tek farkı otomatık vıtes secenegı bravo otomatık..
Gurur abi o senin arabana has bişey. Çoğu emitionda sende olan özellikler yok. Mesela ön park sensörü mesela lastik pasınçlarını gösteren sistem.
Forumda serdar diye bir arkadaşımız var turbo sport sahibi Aracında tüm sportların haricinde ön park sensörü, lastik basınç sensörü, deri koltuklar ve ısıtmalı koltuklar birde orjinal alarm var. Türkiyede olmayan özellikler. Yani türkiyede çok nadir böyle araçlar var senin arabanda farklı emitionlardan yani![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Oğuzhan,Serdar hocanın aracı Türkiyede tek ve o araç özel yapım.Benim araçta sadece tekno paket var.Benim söylemek istediğim standart paketsiz bir Emotion aynı şekilde standart bir sportstyle donanımdan çok daha doludur.sportstyle donanımı paket ilavesiyle full hale getiriyoruz ama;emotionda herşey standart.
Gurur abi ye katılıyorum sport style ın orjinalinde hifi ses sistemi bluetooth asr var esp güvenlik paketine dahil far sensörü yağmur sensörü pakete dahil emotion larda standart gurur abinin anlatmak istediği olay bu.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
ASR standart olması lazım yanlış bilmiyorsam.= ESP+ASR+HILLHOLDER yada cruise kontrol standart değil sportstyle da.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
Aramıza birkaç Bravo daha katılacak anlaşılan. Tereddütsüz tavsiye ederim. Ben sport multiaiar den çok memnunum hatta şuda olsaydı diyebileceğim seçenek bırakmadan full olanı almıştım.
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri