Kış kötü geçti kar çamur yağmur derken halı paspaslarla geçirdik kışı gıcık bir durum tabiki 1989 dan beri ilk defa bir aracıma kaucuk paspas alamadım...hadi olmadığını geçtimde ''sen, 36.000 tl ver bi paspas olmasın'' sözlerinden bıktım...Komedi bu durum...
Ümit bey GP nin kauçuk paspaslarını al birebir uyuyor.evo çıkarana kadar mecburen idare edicez.halıpaspaslarla kış geçmez.ben arabamı alınca hediye ettiler GP kauçuğu sorunsuz kullanıyorum koku flnda yapmıyor
biraz potluk oluyor ama rahatsız edicek düzeyde değil..
herşeyden önemlisi daha iyi bir seçenek yokken eniyisi Gp kauçuk.halıpaspasın kışın çamuruyla tozuyla uğraşıcağıma azbir potluk kalsın.evonun kauçuğununda geleceğini pek sanmıyorum 2 yıldır gelmedi.....
ebayda da baktım ama bulamadım
bende gp nin halı ve kaucuk paspaslarını kullanıyorum. önler ii de arkada hafif potluk yapıo zaten arkaya kimse binmiyor önemli değil benim için![]()
evo mu bayiden çıkartmadan hemen kauçuk gp paspası aldım bende. kauçuk paspasın altındaki halı paspaslarıda kaldırmadım bu yüzden halı paspaslarıma ayak bile basmadıönler birebir arkalar potluk yapsa bile halıya göre çok kullanışlı ve sağlıklı bence. benimde sormadığım bakmadaığım aramadığım yer kalmadı ama dur bakalım ümidimizi kaybetmeyelim
benimde araca ilk gp halı paspas koymuşlar. heyecandan farketmemişim bile. sonra bayiden istedim orjinal evo halı paspası. şu an evde yedekte poşetinden bile çıkmadı. bence bayiden ısrarla talep edin tecrübeyle sabit veriyorlar gerçekten![]()
bende evoma gp paspas aldım sevistenn 44tl ye geldi.. arkalardada bi sorun yaşamadım. hatta komşumda gp var onunkinde denedim ondada aynı durdu. bi fark yok gibi geldi bana..
aRKADAŞLAR fiat BİLİYORSUNUZ EVO YERİNE YİNE PUNTOYA DÖNDÜ SANIRIM BUNDAN SONRA PEK EVO MALZEMESİ BULAMAYIZ.
Bakalım yeni punto için nasıl çıkartıcak.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
[QUOTE=egzo-evo;597590]arkadaşlar arabayı satın aldığımda içinde punto evo logolu paspas yerine gp logolu paspas vardı![]()
sonradan talebimi belirtince punto evo logolu paspas tarafıma teslim edildi
Mehmet Ali Bey bu talebi kime nasıl ilettiniz de paspasları aldınız Biz de almak isteriz.
[QUOTE=samim;663789]samim kardeşim satış temsilcim değilde satıştan sonra her konu için kendisini aramamı isteyen müşteri temsilcime talebimi ilettim. teslimat sırasında yanlışlıkla evo halı paspas yerine gp halı paspas konulduğunu ve yine teslimat sırasındaki telaşeden bunu fark etmediğimi dile getirdim.
yalnız özellikle şunu yine belirtmek isterim bu değişim talebi halı paspaslar için yapılmıştır. teslimat sırasında sonradan ekstra almış olduğum kauçuk paspasın gp kauçuk paspası olduğunu bilerek almıştım.
Şöyle bişey var. Çakmanın orjinaliEn azından görünüm olarak ölçü olur gibi geldi.
F?AT GRANDE PUNTO EVO ORJ?NAL KAUÇUK PASPAS GittiGidiyor'da 58883505
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri