pardonda su 1.4 fire agir hizlaniyor agir kalir vs diyen arkadaslarla bi tanismak istiyorum valla ya![]()
pardonda su 1.4 fire agir hizlaniyor agir kalir vs diyen arkadaslarla bi tanismak istiyorum valla ya![]()
Bence de ağır kalır arkadaşlar nasıl diyor anlamadım herhalde sürücüde bitiyor bu çok sağlam hızlanıyor motoruna göre![]()
Bende bunu anlamıyorumPiyasadaki en güçsüz motorlardan biri 1.4 77 hp Fire, nasıl oluyorda uçuyor gibi hissediyorsunuz çok enteresan yani. Ya daha önce hiç 70 hp üstü araca binmediğinizden öyle geliyor yada gerçekten var bu motorlarda bişy, denemek istiyorum. Ben 140 hp Bravo'ma binmeden önce 100 hp Honda Jazz'ım kanatlanıyordu, şimdi itsem gitmiyor gibi.
Bence Fire motor değilde T-Jet bakmalısınız. 1-2 lt fazla yakar belki ama performanslı motordur, Hyundai'nin motorunun yanına yaklaşamaz 1.4 Fire... 1.5 100 hp motoru o hafif kasa Accentleri uçuruyor. Gerçi atmosferik torksuz benzinli araç ikiside. Giden ve uçma hissiyatı veren araç istiyorsanız torklu turbolu araç bakmanızı tavsiye ederim. 20000 lira civarına da dizel düşürebilirsiniz diye düşünüyorum. Daha hoş olur yakıt konusunda da yarı yarıya olur yani...
Konu FoGGy tarafından (11/11/2011 Saat 03:57 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri