Alıntı speedy_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vites oranlrı bana farklı geldi araç bravo t-jet mi? bravo 6 ileri olduğundan farklı olabilir ben t-jeti sattım ama benim hatırladığım 4 te 60 ta 3000 devirde değildi 80 90 gibi 3000 devirde oluyodukeze 3 45 de deil 60 70 arası 3000 de oluyodu

tıkırtı benim kapıdan geliyodu kapı kilidine ayar yaptılar tık sesi bile gelmiyodu daha sonra

geri vites te bendede gırc sesi yapıyodu bazen ama bu kronik birazda ama emin olmak için sekromaçlarınada bakılabilir
yok bravo değil punto t-jet... dediğim gibi acaba motorda veya performansta bi sorunmu var

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bi sorun yaratmaz ama kasko yapılırsa pert bedellerinde fark var ise sen madur olursun.Çokta önemli değil benmde 1.6 aracımı kasko yaparken 2.0 modeli üstünden kaskolamışlar evraktaki yanlışlık olmuş allaha şükür bi kazamız vs olmadı bu arada bişey sorucam satıcıya sormuştum sadece ön tamponda boya var demişti.Onun haricinde boya çıktı mı araçta?
yok enriko albertide expertiz yaptırdım boya falan yok dediler ben onların yalancısıyım. Ama okuduğum kadarıyla servisler yanlış bilgi verebiliyomuş bilemiyorum artık Ama bazı yerlerinde çizikler var aracın ufak tefek olur o kadar herhalde ?

Birde benim araçta 17 inç jantlar var fiatın orjinal jantları. Acaba bu jantlar fazlamı bu motora kaldıramazmı motor ondanmı devir yükseliyo hemen olabilirmi etkisi ?