Evet kırmızı tek kapıyı aldım 21.000 tlye. Ama araç dynamic adam dynamic diyo yanlışmı bilcek kendi aracınıhem ruhsatta dynamic yazıyodu ?
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Ya dediğin gibi fiat enriko albertide expertize sokarken sport olarak yazmışlardı expertiz raporunda, ama satıcı dedi bu sport değil dynamic falan. Ben hiç aracın gerçek ruhsatını incelemedim dikkatlice. Üstüme aldım şimdi noterde falan dynamic olarak geçtik benim ruhsattada dynamic olarak yazcak ama araç sport galiba dediğin gibi. Eee nolcak şimdi sorun olcakmı bu ??
Bi sorun yaratmaz ama kasko yapılırsa pert bedellerinde fark var ise sen madur olursun.Çokta önemli değil benmde 1.6 aracımı kasko yaparken 2.0 modeli üstünden kaskolamışlar evraktaki yanlışlık olmuş allaha şükür bi kazamız vs olmadıbu arada bişey sorucam satıcıya sormuştum sadece ön tamponda boya var demişti.Onun haricinde boya çıktı mı araçta?
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
vites oranlrı bana farklı geldi araç bravo t-jet mi? bravo 6 ileri olduğundan farklı olabilir ben t-jeti sattım ama benim hatırladığım 4 te 60 ta 3000 devirde değildi 80 90 gibi 3000 devirde oluyodukeze 3 45 de deil 60 70 arası 3000 de oluyodu
tıkırtı benim kapıdan geliyodu kapı kilidine ayar yaptılar tık sesi bile gelmiyodu daha sonra
geri vites te bendede gırc sesi yapıyodu bazen ama bu kronik birazda ama emin olmak için sekromaçlarınada bakılabilir
yok bravo değil punto t-jet... dediğim gibi acaba motorda veya performansta bi sorunmu var
yok enriko albertide expertiz yaptırdım boya falan yok dediler ben onların yalancısıyım. Ama okuduğum kadarıyla servisler yanlış bilgi verebiliyomuş bilemiyorum artıkAma bazı yerlerinde çizikler var aracın ufak tefek olur o kadar herhalde ?
Birde benim araçta 17 inç jantlar var fiatın orjinal jantları. Acaba bu jantlar fazlamı bu motora kaldıramazmı motor ondanmı devir yükseliyo hemen olabilirmi etkisi ?
Araban benzinli olduğu için devri yüksek olması normal.Dizel olsa devir düşük kalır.Jantlar senin orjinali zaten bi sıkıntı yaratcak olsa fabrikadaki mühendisler koymazdı zatensen aracını kullanmaya keyif almaya bak
![]()
satim sana istiyosan![]()
ben bugün özellikle devirlere de baktım,
1. vites 3000 devir 25 km/sa
2. vites 3000 devir 45 km/sa
3. vites 3000 devir 65 km/sa
4. vites 3000 devir 95 km/sa
5. vites 3000 devir 115-120 km/sa
bu arada benim ilanın linki Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Dynamic 2009 Model 21.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 38450613
35RET77 pardon.
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
Heran sorun çıkarıcakmış gibi yaklaşma arabaya allah aşkına bin git keyfine bak bu kadar inciğini cıncığını çıkarma arabanın koy benzinini yürü bakımlarını ihmal etme arabada seni üzmez. Arabayıda stop etmeden minimum 10-15 saniye rölantide çalıştırıp stop et tamam bitti gitti. motor soğukkende 2500 deviri gecme. ısındıktan sonra geç.
sürekli 2000 devir altında gitmek mesela yavaş turlarken zarar verirmi araca ?
Niçin zarar versinsen bak keyfine ister gazla ister ekonomik sür takma bu kadar şeyi kafana insanın bi süre sonra piskolojisi bozulur bu kadar şeyi dert ederse
Sadece ilk çalıştırdığında 20-30 sn araba rölantide çalışsın öyle hareket et bide geldin geri dur 20sn fln çalışsın öyle stop et.Oda turbonun sağlığı açısından
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri