Alıntı necust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam Arkadaşlar,
Ben geçen yıl aracı aldıktan sonra bütün kasko firmalarından teklif aldım, en uygun Anadolu Sigorta verdi 1.500 TL. Elim mahkum yaptırdım. Sigortanın bitmesine yakın ufak bir hasar oldu araçta, park halinde aracın arka sol köşeye otobüs yada minibüs sürtmüş. Bu sene kaskoyu yeniletmek istedim, yine teklif istedim firmalardan 2.500TL bile isteyen oldu. Yine en makulünü 1.600 TL ile Anadolu sigorta verdi. Bu sefer yemezler dedim, yaptırmadım. Hep kafama takılıyor bu soru neden herkes 800-900 TL ye kasko yaptırırken benden 1500 TL istiyorlar nasıl bir risk teşkil ediyorum. Sorduğum zaman, aracın modelinin gençlere yönelik olması, yaşadığınız şehir, yaşınız (35) vs vs deyip geçiştiriyorlar. Ha bir de verileri sisteme giriyorlarmış bilgisayar hesaplıyormuş.
Neyse sonuç olarak halinize şükredin
sizin istanbul da oluşunuz bence büyük faktör fiyatın fazla olması konusunda.ama istanbul olmasına karşın genede çok fiyat vermişler.istanbuldaki emsallerinizle karşılaştırdığınızda nasıl sizin durum..bu fiyatları duydukça gerçekten halime şükrediyorum..