Bence yazık günah.
Arkadaşlar bugün konya koyuncu fiattan
120 hp dualogic skydome sport beyaz ve assist kit 48 bin lira teklif aldım dolununda dolusu bu artık, benim aracımada tüm taktıklarımı sökmek şartıyla 21 bin lira saydılar aracım punto 1.3 mjet 2007 deneme sürüşü yaptıktan sonra sanırım alıcam 48 bin lira fiyat sizce nasıl??
Bence yazık günah.
48 e jeep alırsın be kardeş çok para dediğin bravo. değermi onu düşünmek lazım. içinden gelen neyse onu alacan gerçi. hayrlısıysa al derim
salih kardes bende konyadayım ama hic farketmedim seni) neyse merhabalar diyelim öncelikle. bende koyuncudan almıstım arabayı. yalnız bende arkadasara katılamadan edemiyecegim cooooook para zevk meselesi ayrı ama bence baska marka modelleride bi degerlendir
48000 tl ye mondeo-passat-octavia-mazda6 gibi üst segment araçlar rahat alınır hatta 2006-2008 arası bmw bile almak mümkünken bence verilmez o para.o aracın bana göre eder son rakamı 42000tl dir.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
48bin çok bence, üst sınıf araçların orta seviye donanımlarını alabilirisin... 48bin fiat'a yazık etme![]()
Mondeo passat özellikle çerçeve içinde wolksvagen araçlar olmasa tüm türkiye sanayisi aç kalır sorunlu ve göründüğü gibi babayiğit araçlar değiller,BMW güzel fakat sürüş pozisyonu bana çok ters alışamadım artı yakıtıda yüksek yedek parça sorunu var,skoda zaten wolskvagen üretimi ve aynı yukarıdaki gibi düşünüyorum şu anda kesin bişey yok belki bu aracın 2. elinide alabilirim ama 120 hp dualogic skydome sport beyaz ve assist kit türkiyede yok en dolununda dolusu bi araç dediğim gibi kesin bişey yok 2. elleride düşünebilirim 37 38 milyar gibide 2. eller bu kadar dolu değil ama.
Bu yazdıklarımıda ekabirliğimden yazmıyorum turbo tamir satış servisim var wolksvagen olmasa açız valla![]()
vallaha ben puntotr sticker ı olan herkese korna çalıyorum hatta olmayanlarada çalıyorum konya da arkanızdan kırmızı bi mjet geliyorsa ve korna çalıyorsa o kesin benim
Audi a4 düşündüm fakat fiyatları çok değişiklik gösteriyo abartı motor seçeneği ve donanım seçeneği var aklım karışıyo aldıktan sonrada ah keşke aracımda şu özellikte olsaydı demek istemiyorum.
Zevk veya paranın çok gelmesi gibi mevzular çekmedi bu araca beni yakıt sarfiyatı görünüşü iç kalitesi güvenliği gücü cidden çekti araca beni bu paraya bravoyla aynı boyutlarda bi audi alınırmı bilmiyorum ama araştırmalarım sürecek az para değil.
yinede sana kalmış zevk meselesi ben olsam o paraya yeni Golf 1.4 TSİ 122 hp alırdım, 1.6 FSİ 102 hp ler 38 bin den başlıyor 44 bin küsüre 1.4 TSİ 122 hp comforline alırsın(yakıtı iyi,güçlü,özellikli) + bin lira sunroof ve paket koyarsın![]()
Konu EvoKoray tarafından (09/06/2010 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
direk mito 1.4 170ps alırdım![]()
Abi hiç olmadı illa o bravoyu istiyorsan 2. el bulursun 30bin km civarında 10 15bintl altına araştır bence...onu 48 e alıp 30 a satmak ta var yani sonradan pişman olma derim![]()
bende piyasası ne kadar bilmiorum ama sirocco veya leon alırdım heralde onlarda olmadı honda ya bakardım.sonucda baktıgın araç fiyat. o aracı alsan bile cevrende şunu dicekler sana herne kadar aracın full+full olsada " fiat a 48.000 verilirmi" diceklerdir. arkadasların dediği gibi zevkler ayrı cok da güzeldir eminim ama marka işte satarkende zorluk cekersin.2. ele istediğin fiyata cok az kişi fiat oldugu için soğuk bakacaktır.İçine ne siniyorsa onu almanı tavsiye ederim ama baska marka ve modellere de bakman da fayda var bence...
Eğer illa ki bravo alacaksanız yakın şehirlere bakmanızı öneririm,şehirden şehire fark ediyor ciddi anlamda aracın fiyatı.Babam çok ciddi bir araştırma yapmıştı 2001'de vectra için ve opel aydın bayisinden almıştık aracı,denizli'deydik o sırada
VW Golf 1.6 TDİ 105 hp 250 tork(5+geri) comforline , senin baktığın Bravo yla aynı fiyata, benzinli dersen alttaki![]()
O fiyata bu tercih şahsen..
-1.4 TSİ 122 HP, 200 TORK (6+geri)
-şehir içi 8.2 / şehir dışı 5.1 / genel 6.2
-0-100 9 saniye daha ne olsun44 bine rahat rahat gezersin
![]()
Konu EvoKoray tarafından (09/06/2010 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.
42 000 tl BRAVO 1.4 150 bg sport 0 km ...tek geçerim...o paralara...teknik veri olarakta VW ene kaç basar bi karşılaştırın derim...dizayn stil on basar zaten...
yazık olur gerçekten de o paraya
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
TSİ motor düşük yakıt tüketim yüksek performansıyla ödül almış bi motor,T-jet karşılaştırmanız garip gerçekten(amacım T-jet i kötülemek değil yanlış anlaşılmasın)
-1.4 TSİ 122 hp ve 1.4 T-jet 120 hp
-1.4 TSİ 160 hp ve 1.4 T-jet 150 hp sitelerine girip karşılaştırdığınızda çok az fark var zaten
*performans,yakıt tüketimi,0-100 hızlanması,Max hız Golf>Bravo
*dizayn olarak Bravo>Golfzevk meselesi..
Konu EvoKoray tarafından (09/06/2010 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir.
Bence o fiyata yeni Kasa astra hb alabilirsin dehset bisey. Gerci zevk meselesi bravo da muhtesem ustelik skydomelu) iyi dusun karar ver bence
O paraya yazik edersin, varsa biraz daha limitin 2006 2007 BMW 320d al 177 hp mis gibi...
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri