Güzel olmuş elinize sağlık. Gündüz farları ile sisler aynı anda yanıyormu?
Güzel olmuş elinize sağlık. Gündüz farları ile sisler aynı anda yanıyormu?
Orijinaldede gündüz farları ile sisler aynı anda yanmıyor, acaba bendemi yanmıyor... Gerçi aynı anda yakıp hiç dışarıdan bakmadım ama...
Gerçekten güzel olmuş.Emeğinize sağlık.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
maşallah kanka çok yakışmış beyazadagüle güle kullan...
ufff boris neler yapmışsın öyle süper olmuş![]()
çok güzel olmuş güle güle kullanın xenon dan memnun musunuz aydınlatma mesafesi ışık şiddeti ve karşı tarafın gözünü alma durumu nasıl? bende düşünüyorum ama h4 lerde xenon un çok iyi performans vermediğini düşünüyorum...
Halojenlerden daha iyi aydınlatma sağlıyor ama karşıdakini her türlü kör ediyor.
En iyi çözüm bixenon hem görsel hem işlevsel.Ama çok tuzlu.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
süper olmuş..!
Teşekkür ederim..Aydınlatma mesafesi,ışık olarak tatmin edici ama sanki selektör yapınca halojenler daha iyiydi gibi geliyo.Onun dışında görsellik olarak çok güzel.Karşıdakinin gözünü alma durumuda en yüksekte tutunca gerçekten çok fazla rahatsız ediyo ama hep en altta geziyorum,1 ay falan oldu taktıralı şimdiye kadar hiç selektör falan yapan olmadı..
Teşekkür ederim
Bostancı sanayiden iki tane ampul aldım.
Çift duylu büyük dipsiz turuncu ampul diye geçiyo,heryerde bulunmuyo malesef ben baya aramıştım..
Onları aldıktan sonra elektrikçiler yapar heralde ama ben can-asan nickli Can arkadaşımın sahrayıcedid'de bi elektrikçisi vardı oraya gittik orda yaptırdık ikimizde..
Çok güzel olmuş araba. Cidden bravo uğraşmışsınız biraz ama kesinlikle deymiş.
araba garantiden cıkmıormu dısarda zenon tktırdınmı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri