.
Far ayarımı herzaman en altta (3'te) kullanıyorum ve öyle güzel olduki çok aşağıda duruyo ve karşıdan gelenin gözünü aldığını düşünmüyorum..
Siz kendi farınızı en üst konumda kullansanız,o da diğerlerinin gözünü alıyo.
Bende gözümü alan farlara küfür ediyorum ama bu xenonlu yada xenonsuz olduğu için değil,karşıdakini düşünmeden far ayarını en üstte tutup milleti rahatsız ettiği için..
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.
İşte beklenen resimlergündüz farlarına turuncu ampül...
bunlarda ekstralar
led tavan aydınlatması...
bunlarda sürücü ve yolcu ayak aydınlatması
![]()
Çok iyi olmuş Güle güle kullan![]()
teşekkürler salih darısı senin başına![]()
Tahsin güle güle kullan, maaşallah, tavan ledlerini nereden aldın? Bende yurtdışından sipariş verdim, şuan yoldalar...
Ampulu takarken duy kısmına herhangi bir işlem uyguladınız mı?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
bu tavan lambasının kapağını nasıl açıyorsunuz?
Abi benim arkadaş oto aksesuarları satıyor ondan aldım tavan lambasının ledlisi herhangi bir işlem yapılmadan direk takılıyor.. 5tl idi yanılmıyorsam tanesi..
turuncu ampulu takarken yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi soketin içinde plastik kısımda falçata ile traşlamak gerekiyor.. orjinal ampüle geri dönmek istendiğinde herhangi bir sorun yaratacak bir işlem değil.
Sana bakan derken kısa tarafından dimi?
Amerikan parkları bende yeni yaptırdım. Yedek parçacılarda bulabilirsin çift duylu sarı ampul. Elektrikci kolayca montajını yapacaktır ben montaja 30 tl verdim. Tanesi 2 tl ye aldım. Osram falan yok bilgin olsun bayisine kadar araştırdım. Sakin boya yapma dökülüyor orijinal hamuru turuncu olması lazım. Ayrıca xenonlarin hayırlı olsun bende 4 hafta oldu takali monda uzun kısa 6000 k onceki arabamda da monda olduğu için düşünmeden aldım memnun kalacağını düşünüyorum güle gule kullan.
En iyisi demek yanlış olur ama o fiyata kalitelilerden birisi monza.Bi çok arabada kullanılıyor ve hiç bi sorun okumadım nette.Bu yüzden Monza taktırdım bende.Evet ampul tipi H4,ben 8000 kelvinlik taktırdım.Aqua Blue diye geçiyor rengi,çok hoş bi görüntüsü var..
Çok hoş durmuş şu anki ilk işim bunu yaptırmak olucakGüle güle kullanın..
Zaten ilk önceliğim bulup biyerden taktırmak çünkü diğeri zahmetli iş.Xenonlar içinde teşekkür ederim,sizede hayırlı olsun.Bende 8000 k taktırdım çok memnunum.Umuyorumki bi problem çıkarmaz.
Tşk.ler arkadaşlar bende şu xenonları biraz araştırayım sırada onlar var![]()
İşte şimdi sevdim evoyugüzel olmuş güle güle kullanın, merak ettim debriyaj ve gaz pedalı orjinalmi?
farlar sıfır konumda göz alıyorsa ayarı bozuk demektir. sıfır konumu yüksüz konumda olması gereken ayardır zaten. siz yüksüz durumda 3e alarak görmeniz gereken alanı azaltmaktan başka birşey yapmıyorsunuz...
3ede alsanız 5ede alsanız reflektörden dağılan kuvvetli zenon ışığı göz alacaktır.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ayak aydınlatması için elektriği nerden aldınız abi.uyarı işareti çıkmıyormu bide...
Tavan aydınlatmasından sağlı sollu yanacak şekilde 1 er metre kablo çektik... ön camın uc kısmından döşemenin altından kapılarda fitilin içinden alt kısma geçtik ... kendinden yapışkanlı 3m ledlerden 7-8 adetler kısmında kesip yapıştırdık.. tabi öncesi ledin kabloya lehimlenme işi varherhangi bi uyarı ışığı filanda yakmadı...
far ayarı 0 konudumda durmalıdır kitapçığı açıp okursanız yazıyor doğru bilgiler. benim farım kimsenin gözünü almıyor. zaten serviste çalışıyor sayılırım. hergün en az 3 tane far ayarı geçiyor elimden.
siz bu şekilde gönlünüz rahatsa birşey diyemem ama kasıtlı olarak yukarı ayarladığım uzun farlarımı merceksiz xenon takan arkadaşlara armağanımıda esirgemem.
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri