Alıntı alibozpinar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında garanti diye bişey servistede taksan kalmıyor onlar kendileri bünyesinde yaptırdıkları parçaların sorunsuz olduğunu düşüündürüyorlar. aksesuar seçeneklerinde olur gerçekten xenon olsa. . sonuçda takılan servistede dışardada aynı şekilde takılıyor. hatta servisin işçiliği daha kötü oluyor.
Benim arabamdada var H4 xenon 5000 K lık cyclone uzun kısa . taktırdığım yer öyle güzel montaj yaptıki ne sağdan soldan kablo çımış durumda nede farın konumu saçma sapan göz alacak şekilde.

haaa buarada bir tavsiye olarak kabul edin sislere xenon takacaksanız illa 4300K lik takın derim . diğer takcağınız renkler sadece süs farı olarak kullanmanızı sağlar sis farlığından çıkar. helede İstanbulda oturuyorsunuz.
servisin işçiliği iyi yada kötü o tartışılır ama benim için servis garantisi öncelikli bu yüzden biraz ağır basıyo..evet dostum 4300k nın dışında yüksek değerlilerin pek sis farı görevi yapmayacağını biliyorum ancak şuanda arabanın üzerinde bulunan farın bile siste hiç bi faydası olmadığı için açıkçası sislerede beyaz düşünüyorum..

Alıntı toggykaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sisler ve farların zenon fara dönüşümü işçilik dahil 250 yi geçmez. servis fiyatı uçurmuş yine
biraz kaliteli parça ve iyi bi işçiliği 250 liraya bulabiliceğimi düşünmüyorum..

Alıntı Backer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben ampullerimi almanya'dan getirtmeme rağmen montaj dahil 30.000 k ya 200 tl para verdim Hemde satan arkadaşım olduğu için ömürlük garanti verdi Serviste hiç birşey demedi ayrıca serviste 6000 k dan fazla bulamıyacaksınız
evet servisinde o kötü yanı var 8000k istiyodum ben aslında..fiyat olarak çok iyi.servis zaten takılınca bişey demez,önemli olan ondan kaynaklanan bi arıza olduğunda garanti kapsamında kabul etmicek olmaları..