Ben ampullerimi almanya'dan getirtmeme rağmen montaj dahil 30.000 k ya 200 tl para verdimHemde satan arkadaşım olduğu için ömürlük garanti verdi
Serviste hiç birşey demedi ayrıca serviste 6000 k dan fazla bulamıyacaksınız
![]()
Ben ampullerimi almanya'dan getirtmeme rağmen montaj dahil 30.000 k ya 200 tl para verdimHemde satan arkadaşım olduğu için ömürlük garanti verdi
Serviste hiç birşey demedi ayrıca serviste 6000 k dan fazla bulamıyacaksınız
![]()
servisin işçiliği iyi yada kötü o tartışılır ama benim için servis garantisi öncelikli bu yüzden biraz ağır basıyo..evet dostum 4300k nın dışında yüksek değerlilerin pek sis farı görevi yapmayacağını biliyorum ancak şuanda arabanın üzerinde bulunan farın bile siste hiç bi faydası olmadığı için açıkçası sislerede beyaz düşünüyorum..
biraz kaliteli parça ve iyi bi işçiliği 250 liraya bulabiliceğimi düşünmüyorum..
evet servisinde o kötü yanı var 8000k istiyodum ben aslında..fiyat olarak çok iyi.servis zaten takılınca bişey demez,önemli olan ondan kaynaklanan bi arıza olduğunda garanti kapsamında kabul etmicek olmaları..
doğrudur kelvin değeri arttıkça farlar mavi/mor renk vermeye başlar.Yüksek kelvin derecesine sahip olan xenonlar yağmur ve sisli havalarda sorun çıkartılral.bu şartlarda yüksek kırılma nedeni ile görüş kaybı yaşarsınız.Sislere kesinlikle 4300k takın sarı ışık sisde daha az kırılır.
Syg.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Bu güne kadar hiç selektör yemedim çünkü far ayarıma gerçekten çok dikkat ediyorum gerekli durumdada kendim dahada düşürüyorum far ayarından 30.000 k 8000 k dan daha az rahatsız ediyor inanınçünkü mavi yada beyaz değil mor yanıyor
Gece uzun yolda görüş kaybı çok fazla olduğu için 10.000 taktım yağmurlarda başladı malum. Ama 30.000 lerim takılıyken abi bunları nerden buldun cümlelerini çok duydum
![]()
Abi valla yolda bazen birilerine denk geliyorum ayarsız ışığın nereye vurduğundan habersiz ya arkamdan yada karşımdan çıkıp geliyor.. artık saydırmaya başlıyorumyazık valla yazık.. kimsenin hakkı yok birilerini rahatsız etmeye... oyüzden ben normal lamba ile yola devam ediyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri