Sanayide Tamir Edilicek Birşey Olduğunu Sanmıyorum. İç Kilit Satın Alacaksınız Muhtemelen.
mrb arkadaşlar gene ben . sürekli acemiliğim yüzünden burada sizleri rahatsız ediyorumpaylaşım olsunki aynı sorunlar yaşanmasın dimi ama. ben sürekli kazalarımla gündeme gelirim ya allahtan ki küçük çaplı basit kazalar çok şükür aman şeytan kulağına kurşun
bu seferde bagaj iç kapağımın mandalı kırıldı iç kapak aşa düştü . dün akşam misafir yol etmek için otogara gidicektik bavulları yerleştirdik eniştem de biraz fazla bavul koymuş bagaj zaten küçücük zorla kapağı kapattı. otogarda bavulları indirdik bide baktım iç kapak yukarda duruyo aşa inmiyo. düzeltiyim derken mandalı nı düşürdüm. ararken bide gördüm ki mandalın bi parçası kırılmış bagajın iç kapağı şimdi aşağı inmiyo bu mandalı nerde bulurum . sanayide falan yaptırsam sorun olurmu acaba . şimdiden tşkler...
Sanayide Tamir Edilicek Birşey Olduğunu Sanmıyorum. İç Kilit Satın Alacaksınız Muhtemelen.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
mandalı bulmanız çok zor ama sanayideki fiat ile ilgilinen kişilere yada çıkmacılara bakarsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum..
Sorun bitmiyor ama araçta imdat diyor muhtemelen
Ne kadar temiz ve titiz kullanırsanız araçta o kadar az üzer diyorum.
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
Kırılan yerın ve kırılan parcanın resmını celıp koy bence .Ne kırılmıs o mandal nerede ,nedır bılmeyen vardır (ben).Resım olursa daha kolay fıkır uretılebılır ben anlamdım neyın ne oldugunu
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
tamam en kısa sürede resim çekip koyarım . bagaj mandalı dediğm şeyde küçük bişey bagaj kapağını aşağı yukarı hareket ettiriyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri