Arap sabununu sulandırmadan lastiklere ve plastik aksamlara sürüldüğünde parlaklık veriyo. Yaklaşık bi 10 yıl önce brodwayımın tamponlarını arap sabunuyla parlatıyordum, gayette güzel oluyordu)
ankara yenimahallede bir oto yıkamacı aracları sıvı arap sabunuyla yıkayıp parlatıyormusşikayet ustune kapatmıslar
arap sabunu aracı ne yapar ya
![]()
Arap sabununu sulandırmadan lastiklere ve plastik aksamlara sürüldüğünde parlaklık veriyo. Yaklaşık bi 10 yıl önce brodwayımın tamponlarını arap sabunuyla parlatıyordum, gayette güzel oluyordu)
tmmtahtayı plastiği parlatıoda
boyayı mahvetmiomu
![]()
Arap sabunuyla Doğan L mizi yıkardık babamla...Az miktarda kullanırdık ama...Sene 95-96 oto şampuanı falan ne geziyo![]()
ya moruk boşver milleti gp'ne yönel sen![]()
TSİ Jetta.
Arap sabunu lastiklere sürmeyin ilk başta parlak görünür ancak ilerde lastiği kahverengileştirir.
ben çok sürdüm ya lastiğede bişey yapmıyo boyayada![]()
lastiklere arap sabunu değilde cola sürün tozlu yollara girmesseniz gün içinde kullanırsanız rahat 3 gün gidiyor
ulaaabiri soruma cevap versin boyaya bi halt olmuo mu la
![]()
oluyo hacı oluyo sen kullanma zarar vermese özel şampuanları neden üretsinler ki?
boyanını rengi matlaşır![]()
yarın metroda kampanya war 19 90 a sünger cila iki sampuan vs vs verıolarturtle wax ve carpexin
![]()
özel mesajlarına baksana![]()
ben sana sms de attım![]()
Adı üstünde arap sabunu işte araplar bu konuda çok ileri değiller
İçerisindeki temizlemeyi iyi yapabilmesi için kullanılan sodyum hidroksit boya malzemesiyle karışıp onun iyi görünmesini sağlar bu işlem sürekli yapılırsa görünüm her zaman canlıdır ta ki bu sabunu kullanmayı bıraktığınızda ise malaşma ve kararmalar başlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri