Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazılımlar aynıysa motorda aynı diyemeyiz...

örnek verdim yaa
biri 1200 65hp diğeri 1400 77hp...

gp 75hp de düz turbo var
gp 90hp de vgt turbo var...
ve yazılımda turbo mapi %5 daha fazla...
ama diğer tüm mapler aynı

ayrıca...pistonlarında aynı olduğunu yukarıda yazıyor...bu da motorun aynı olduğunu gösteriyor...

dediğim gibi..işin içide olsanız...bu konuyu...ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız...
ne anlamamız gerekiyor? madem siz işin içindesiniz çok iyi anlatabilirsiniz? aynı motora vgt turbo eklenmiş bundan ötürü turbo mapi değişmiş ve bir takım gelişmelere gitmişler nesi garip bunların? çok ilginç şaşırılması gereken ama bir tek sizin vakıf oldunuz bişeymiş gibi anlatıyorsunuz? gerçekten anlayamadım anlatırsanız sevinirim...

Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kimseyi ikna etmek zorunda değilim
kimseye zorla yazılım satmak zorunda da değilim...haddim de değil...yapamam da...satamam da....

herşeyi bir tarafa bırakalım...

müşterinin biri yetkili servis...yaptırma şöyle sorun yaşarsın böyle sorun yaşarsın derken....

diğer taraftan 2 tane fiat yetkili servis ile bayilik konusunda görüşmelerimiz oldu...

buyurun buna açıklık getirin.........
mesela ben bu cevabınızıda anlayamadım size bir tek turbosu farklı değil başka farklarda var denilmiş siz zorla yazılım satmıyorum yetkili servisle bayilik görüşmelerim oldu diyorsunuz =)

ben cidden ne anlatmak istiyorsunuz anlayamadım kırıcı olduysamda kusuruma bakmayın benden haylice büyüksünüz kardeşçe sormak istedim sadece...