51 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Aradaki farkı bulabilirmisiniz ????

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten orası öyle ona bir şey diyen yok benim demek istediğim 75 likle 90lık arasında sadece yazılımsal fark yok baskı balatasından tutunda frenine klima kompresör bilyasından tutunda basınç pompasına kadar çoğu şey farklı
    doğru olsa da....beni işin o tarafı alakadar etmiyor...ben yazılıma bakarım...ve yazılımda ne baskı balatayla alakalı bir parametre var ne disklerle...ne klima kompressor bilyası...vs.vs..

önemli olan motor parametreleri...
    ve motorun aynı olması...aynı motorda aynı beyin aynı yazılım kullanılmış...

çok nadir farklı beyin çıkıyor...ama yazılım yine aynı olabiliyor...yada yine nadiren az bir fark oluyor...

konfeksiyonda....neden çocuk ürünleri daha pahalı ?????
    çok mu uğraşıyorlar emek harcıyorlar ???
    kumaş çok mu gidiyor ???
    kumaşları mı pahalı...
    ya ayakkabılara ne demeli ???

serviste elbette fiyat farkı olacak...

mesala bizim sektörde...bir çok chip tuningci arkadaş...araçların beyinlere göre işi fiyatlandırıyor...

edc15 ler şu fiyat
    edc16 lar şu fiyat
    med9 lar şu fiyat
    edc17 ler şu fiyat
    tırlar 2-3 katı....

neden ??? sanki farklı bir şey mi yapıyor ?? yooo...
    sadece bazılarında beyin söküyor..işçilik diyor zaman diyor...
    haaa bunu bir yerde kabul edebilirim...haklı da olabilir...

bende ecu söktüğüm zaman farklı fiyat talep ediyorum.

yada tır olduğu zaman binek araç ile aynı fiyatı talep etmiyorum...

ama bayilerine dosya verirken de...beyinlere göre fiyat isteyenler var...
    işte bende bunu anlamıyorum...

önümde bir dosya var....hepsinde ne yapıyorsam bunda da aynısını yapacağım...farklı yada zor yada uzun bir işim yok...

10dk - 20dk arasında dosyayı hazırlarım...

ben orada beyin edc16..yada edc17 ....edc15 miş ya da tır beyniymiş demem...

açarım dosyayı yaparım...

eski kasa skoda superb ile passat 1900 tdi 130hp...
    herşeyi ile aynı...sadece superb kaput ızgarası kaputla birleşik iken passat da değil...superb ye bin otur...direksiyon amblemi vw ile değiştir...skoda demezsin ...

yürüyeni aynı...şasesi aynı...motoru aynı...şanzımanı aynı....beyinleri aynı...yazılımları aynı....

peki ya fiyatları ????

touareg ile transporter 174hp....motor ,beyin, yazılım aynı olduğunu biliyormuydunuz ????

Q7 ile A6 TDI 233hp v6 ...motor ,beyin ,yazılım aynı olduğunu biliyormuydunuz ???

audi q7 ile vw touareg ile de aynı motor , beyin ve yazılım olan modeli var...

sektöründe içinde olsanız...beni daha rahat anlarsınız....

Tayfun AKTÜRK
    Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 140

Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru olsa da....beni işin o tarafı alakadar etmiyor...ben yazılıma bakarım...ve yazılımda ne baskı balatayla alakalı bir parametre var ne disklerle...ne klima kompressor bilyası...vs.vs..

önemli olan motor parametreleri...
    ve motorun aynı olması...aynı motorda aynı beyin aynı yazılım kullanılmış...

çok nadir farklı beyin çıkıyor...ama yazılım yine aynı olabiliyor...yada yine nadiren az bir fark oluyor...

konfeksiyonda....neden çocuk ürünleri daha pahalı ?????
    çok mu uğraşıyorlar emek harcıyorlar ???
    kumaş çok mu gidiyor ???
    kumaşları mı pahalı...
    ya ayakkabılara ne demeli ???

serviste elbette fiyat farkı olacak...

mesala bizim sektörde...bir çok chip tuningci arkadaş...araçların beyinlere göre işi fiyatlandırıyor...

edc15 ler şu fiyat
    edc16 lar şu fiyat
    med9 lar şu fiyat
    edc17 ler şu fiyat
    tırlar 2-3 katı....

neden ??? sanki farklı bir şey mi yapıyor ?? yooo...
    sadece bazılarında beyin söküyor..işçilik diyor zaman diyor...
    haaa bunu bir yerde kabul edebilirim...haklı da olabilir...

bende ecu söktüğüm zaman farklı fiyat talep ediyorum.

yada tır olduğu zaman binek araç ile aynı fiyatı talep etmiyorum...

ama bayilerine dosya verirken de...beyinlere göre fiyat isteyenler var...
    işte bende bunu anlamıyorum...

önümde bir dosya var....hepsinde ne yapıyorsam bunda da aynısını yapacağım...farklı yada zor yada uzun bir işim yok...

10dk - 20dk arasında dosyayı hazırlarım...

ben orada beyin edc16..yada edc17 ....edc15 miş ya da tır beyniymiş demem...

açarım dosyayı yaparım...

eski kasa skoda superb ile passat 1900 tdi 130hp...
    herşeyi ile aynı...sadece superb kaput ızgarası kaputla birleşik iken passat da değil...superb ye bin otur...direksiyon amblemi vw ile değiştir...skoda demezsin ...

yürüyeni aynı...şasesi aynı...motoru aynı...şanzımanı aynı....beyinleri aynı...yazılımları aynı....

peki ya fiyatları ????

touareg ile transporter 174hp....motor ,beyin, yazılım aynı olduğunu biliyormuydunuz ????

Q7 ile A6 TDI 233hp v6 ...motor ,beyin ,yazılım aynı olduğunu biliyormuydunuz ???

audi q7 ile vw touareg ile de aynı motor , beyin ve yazılım olan modeli var...

sektöründe içinde olsanız...beni daha rahat anlarsınız....
    Siz mekanigin icinde olsaniz ayni sandiginiz araclarda ne farklar bulucaksiniz =)