Alıntı shellcininabisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi de ne malum shell ya da opetlerin katkılı euro dizel, süper euro dizel, W - POWER vs vs gibi saçmalıklar adı altında KIRSAL MOTORİN basmadıkları? nerden anlayabiliriz ki? ben sanmıyorum aslında hep aynı mazotu koyuyorlar..

sadece 3-5 kuruş fazla verdiğimiz için OBARAAAA SÜPER MAZOT LAAAMM diye aşka geliyoruz yani öyle hissetmek istiyoruz o kadar.

EDİT : eşimin memleketindeyiz samsunun terme ilçesi... kayınpederle mazot almaya gittik önce ben aldım EVO ma (güya) EURO DİZEL sonra o aldı kendi evosu olan MASSEY FERGUSONA (=traktör) euro dizelini litresi 3,84 kuruştan W POWER mutlu mutlu döndük eve

evde sordum babama varmı bir fark dedim? yıllardır nasıl çalışıyorsa öyle çalışıyor işte bizim mercedes ama artık çok para tutuyor dedi.. sustum.

anlatmaya çalıştığım yalan yani allahın opetinde shellinde kaç tane depo var ki 4 farklı mazot var? ( benzin türleri + lpg eklersek en az 10 tane depo gerekmez mi?)

edit 2 : kaçak olanları saymazsak ülkemizdeki istasyonlar TÜPRAŞ' TAN almıyorlar mı? evet.. buyrun tüpraş ürün listesi

rn Bilgileri - Tpra

403 : MOTORİN. tüpraştan çıkan tek tür yani..
Çalıştığım shell istasyonunda lpg olmadığı halde 5 tank verdı ayrıca motorin aynı olsada katkı maddeleri farklı kimi istasyonlar yağ,bio v.s karıştırıyor ama shell de 1 gr yabancı katkı maddesi bulamazsın çünkü her hafta farklı gün ve saatlerde kontrolorler gelir numune alır ve giderler o yüzden shell'in kırsal motorini şuan birçok eurodiesel sattığını iddia eden markalardan çok daha temiz.