Eski euro4 puntomda %80 shell kırsal kullanmıştım 170binde sattım tek kuruş masraf açmadı bana şimdiki evo'm euro5 olduğu için eurodiesel kullanıyorum fiyat farkı çok yok arada sen yinede eurodiesel kullan derim.
Eski euro4 puntomda %80 shell kırsal kullanmıştım 170binde sattım tek kuruş masraf açmadı bana şimdiki evo'm euro5 olduğu için eurodiesel kullanıyorum fiyat farkı çok yok arada sen yinede eurodiesel kullan derim.
su yakıt olayına zaten bır turlu alısmaadım. hep opetten aldım 95 oktan extra force gayet guzel yakıt. sadece bugun shellden fulledım bakalım ne olacak. ne farkedecek. he bu arada 200 TL ye fullendı bızımkı...
Dün az eğimli olan bir yere çıkmaya çalıştım 2. vitesle aracım bayıldı pompacının söylediklerinden sonra iyice arabaya dikkat eder oldum şimdi bana arabam gitmiyormuş gibi geliyor bayramda istanbula gidicem o zaman shell den euro diesel gtl alayım diyorum bakalım ne olacak bayram dönüşü son durumu tekrar paylaşırım...
Aracımı aldıgımdan gunden berı PO dan alıyodum yakıtımı. Bırgun deneme amaclı opetden yakıt aldım ve aracın ortalama yakıt tuketımı 7,5 dan asagıya dusmedı..Tekrar Po dan aldıgıda 2 gun sonra degerler normale döndu.
Artık yakıtlar karıstıgındanmı ole oldu anlayamadım
![]()
165 tl ye shell gtl aldım depoyu fulledim 784km oldu
190 tl ye shell fullsave kullanıyordum 1064 km yapıyordu ama bu gtl ile performans acaip arttı diyebilirim eskişehire döndükten sonra 5 kişi baya bir dik yokuşa girdim 2. viteste pedala az bastım biraz zorlandı ama çıktı basışa göre süper bir performanstı bakalım bu gün eurodiesel koyucam değişiklikleri bildiririm...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri