Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Araç seçimi yardımmm..

Şenol Vural
    siyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 31

ahmet banada sorarsan al bi dacia duster dağ taş bayır kullan

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M. Fatih Özçelik
    Psikolog FoGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 ZB 588
    Edilen teşekkür: 38

Alıntı 31hty31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi dizel düsünmyorum ikincisi isin gercegi artık fiat düsünmüyorm.yinede tavsiyeniz icin tesekkür ederim
    140hp MultiAir'e binmeden karar vermeyin bence. GrandePunto'yla Bravo karşılaştırılabilecek araçlar değil yani. Grandepunto Fiat'sa Bravo değildir Test sürüşü yapın deneyin derim... Astra'dan Cruze'dan çok daha tatlı bir araba. Performansıda bir efsane 140hpliklerin... Tabi fiyatları biraz fazla sıfırlarının... Dynamicplus multiair 44500... Pazarlıkla 43000e alınabilir sıfır tertemiz Ha yok istemem derseniz. Volvo S40 bakın derim. Oda güzel araç... Ama turbosuz benzinliye yinede hoş bakmıyorum artık...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ahmet Ilgın
    31hty31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı siyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet banada sorarsan al bi dacia duster dağ taş bayır kullan
    abi naptın alanlara saygım var ama o arabaya hayatta para vermem bi kere dacia ucsa kacsa ne olr

Ahmet Ilgın
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Yok

Alıntı FoGGy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    140hp MultiAir'e binmeden karar vermeyin bence. GrandePunto'yla Bravo karşılaştırılabilecek araçlar değil yani. Grandepunto Fiat'sa Bravo değildir Test sürüşü yapın deneyin derim... Astra'dan Cruze'dan çok daha tatlı bir araba. Performansıda bir efsane 140hpliklerin... Tabi fiyatları biraz fazla sıfırlarının... Dynamicplus multiair 44500... Pazarlıkla 43000e alınabilir sıfır tertemiz Ha yok istemem derseniz. Volvo S40 bakın derim. Oda güzel araç... Ama turbosuz benzinliye yinede hoş bakmıyorum artık...
    ddgm gbi fiat taraftarı dglm artk.secenekler arasındaki astra turbo ztn bni en cok ceken seyde o

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

a3 dururken

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Honda hayat onda...

10. Bu mesajı için 2 kişi ibrahim06'ye teşekkür etti:

S. Togay
    VICEROY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 80

Seçeneklerde sıfır sayılacak Astra turbo uygun görülüyor. Sıkıştırmadan kullanımda ortalama 100 km de 8.5 litre yakarsın. Sıkıştırmayı seviyorsan ki gaz pedalındaki tepki açık davetiye çıkarıyor gaza gelmemek zor ortalaman 100 km de 11 litre rahat tüketirsin. Turbolu ya da turbosuz kullanma için manuel tuş varmı göğüste Alfa ve ya Brova multiair de olduğu gibi kontrol et varsa yakıt tüketiminde kendini daha rahat kontrol edersin.
    Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Alıntı VICEROY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seçeneklerde sıfır sayılacak Astra turbo uygun görülüyor. Sıkıştırmadan kullanımda ortalama 100 km de 8.5 litre yakarsın. Sıkıştırmayı seviyorsan ki gaz pedalındaki tepki açık davetiye çıkarıyor gaza gelmemek zor ortalaman 100 km de 11 litre rahat tüketirsin. Turbolu ya da turbosuz kullanma için manuel tuş varmı göğüste Alfa ve ya Brova multiair de olduğu gibi kontrol et varsa yakıt tüketiminde kendini daha rahat kontrol edersin.
    Bahsettiğiniz durum çok önemli Turbolu-benzinli araç alan kişiler genellikle turbo olduğu, performans beklediği, güç istediği için aracın verdiği tepkiye gaz vererek karşılık veriyorlar Yakıt tüketimi hesabına gelince ise katalog değerleri çok çok aşılıyor Bu durumda yakıt tüketimi düşünülür aracın gücünü göstereceği şekilde sürülmezse "performans olmayacaksa neden bu araç alındı" performanslı sürüldüğünde ise yüksek benzin fiyatlarıyla "çok yakıyormuş" diye yakınılıyor Aracı performansla kullanan hiçbir kullanıcı yakıt tüketimini bahsettiğiniz gibi 10-11 li rakamların altına düşüremez

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AYTEK KORKMAZ
    aytek06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 108

Selamlar. Bu 5 secenekten ilk üçü güzel gercekten.Dizel istemiyorm demişsn.Bizdede design edition CRUZE var.Alalı 3 ay oldu ve 0 aldk.Alırken bayide garanti bozulmadan LPG taktırabiliyosunuz ve cok güzel bir arac.Boş civic alacağınıza kesinlikle design edition Plus Cruze alın bence Eğer civic'in dolusunu alabilirseniz 2011 o fiyata alın ama bulamazsanız,uzun süredir Chevrolet kullanıcısı olarak Kesinlikle Cruze derim
    Kolay gelsin.

Ahmet Ilgın
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Yok

Alıntı VICEROY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı sakin kullanan biriyim ama bnm arabadan bekledigim ekonomi istedgm zaman ekonomi güc iste zaman ise güc verebilmesi bnun icinde turbo motor mantıklı bi secenek olabilir.su anki arcmda en büyk sıkıntım bu ztn 8v 77 hp olmasi..

Ahmet Ilgın
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Yok

Alıntı aytek06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar. Bu 5 secenekten ilk üçü güzel gercekten.Dizel istemiyorm demişsn.Bizdede design edition CRUZE var.Alalı 3 ay oldu ve 0 aldk.Alırken bayide garanti bozulmadan LPG taktırabiliyosunuz ve cok güzel bir arac.Boş civic alacağınıza kesinlikle design edition Plus Cruze alın bence Eğer civic'in dolusunu alabilirseniz 2011 o fiyata alın ama bulamazsanız,uzun süredir Chevrolet kullanıcısı olarak Kesinlikle Cruze derim
    Kolay gelsin.

2 hafta önce dayım sıfır cruze hatchback ordan aklıma grdi ztn ztn cruze un en büyük artısı olursa sıfır olcak olması.normalde hatcback hastası biri olarak cruze un sedan design edition modeli inanılmaz hosuma gdiyo

Ender İYİDİKER
    E_N_D_E_R_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 EN*707
    Edilen teşekkür: 128

Alman teknolojisinden şaşma derim... bmw 1,16 seni aşar ..a3 ise zorlar
    bende Opel Astra derim...
    BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR

S. Togay
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz durum çok önemli Turbolu-benzinli araç alan kişiler genellikle turbo olduğu, performans beklediği, güç istediği için aracın verdiği tepkiye gaz vererek karşılık veriyorlar Yakıt tüketimi hesabına gelince ise katalog değerleri çok çok aşılıyor Bu durumda yakıt tüketimi düşünülür aracın gücünü göstereceği şekilde sürülmezse "performans olmayacaksa neden bu araç alındı" performanslı sürüldüğünde ise yüksek benzin fiyatlarıyla "çok yakıyormuş" diye yakınılıyor Aracı performansla kullanan hiçbir kullanıcı yakıt tüketimini bahsettiğiniz gibi 10-11 li rakamların altına düşüremez
    Evet yorumu yerinde yapmış oldum.Şöyleki tanışma kısmında yazdığım gibi iki sıfır aracım var evo dynamıc 1.3 dizel ve Bravo 1.4 140hp sportstyl. Bildiğiniz gibi soruyu soran arkadaşın bahsettiği astra turbo daki motor bravo daki ile bire bir aynı. Bravo'nun internet sitelerinde ikinci el satılığı olmadığı gibi yerli sitelerde yorumları dahi yok Sıfırı temmuz ve ağustosta aldığı zamlarla 50.500 tl oldu Bravoda (kırmızı +skydoom+asıskıt paket).Ama şuna katılırım test aracı kullandıysanız 15 km dahi sürmeniz performans ve kalite açısından Bravo yu satın almanız için etkili olacaktır. Multiair motor 2010 da en iyi benzinli motor seçildi. Aynı segmentte alternatif olabilecek gerek tork gerekse beygir gücü açısından sadece üç seçenek var... Alfa,Bravo ve Astra turbo. Yalnız şunu bilmiyorum ki araştırın dedim Astra turbo da göğüs kısmında diğerlerindeki gibi turbo yada sport tuş seçeneği varmı! Eğer yoksa ve sürekli turbo modundaysa benzin tartışmasız cüzdanı yakacaktır.
    Konu VICEROY tarafından (24/08/2011 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

bmw 1.16 kullanan bi insan olarak tereddütsüz bmw derim..yol tutuş olarak diğerlerinden çok üstündür birde ışık paketli olanını denk getirebilirsen tadından yenmez..selametle
    noone knows that except both of us

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

S. Togay
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz

Değerli Alper, 1999 yılında 1995 model 3.20i arabam vardı 150hp 24 valf. Bmw de hastalık yakalarsa logosunu bile hiçbir markaya insanın değişesi gelmez.
    Yalnız o yıllardan bu zamana benzinli seçenekte gerek 1.16 gerekse 3.16 da yenilenme pek gözlemlenmedi bildiğim kadar.Henüz 1.6 olanlar en fazla 6000 devirde 116 hp ve 4300 de 150nm tork üretiyor ki bu değerler gerçekten tüketim/performans oranına göre günümüzde oldukça düşük kaldı. Almanlarda küçük motora büyük işler yaptıran mucit vw oldu tsi motorla. Ama bu ödüllü motora geçene kadarki süreçte takım tutarcasına araba seçimi yapan milletlere 1.6 benzinli 8 valf arabaları yıllarca pahalı satıp üzerine en yeni teknoloji diye getirdikleri fsi motorda 4 sene sonunda hayal kırıklığı yaşattılar ve tsi ye geçtiler. Bmw den sonra 2005 te vw golf sıfır km comfortlıne 115 hp altı vites fsi aldım 3 sene tahammül ettim ve ciddi zararla 28.000 tl ye sattım. Malum gaz uygulamasına uygunda değil fsi. Sonuç olarak aynı segmentte ödüle doymayan yenilikçi bir teknoloji yarışında kazanan bu değerleri yerinde gözlemleyen tüketiciler olacaktır. Saygılarımla.

Utku Bilen
    FPT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Bence en güzel seçim Cruze veya Astra turbo. Hondaya özellikle civic sedan a para vermem asla kesinlikle hak etmiyor güven vermeyen teneke hissiyatı olan bir araç bence

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper ALPĞOLU
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka

[QUOTE=VICEROY;566327]Değerli Alper, 1999 yılında 1995 model 3.20i arabam vardı 150hp 24 valf. Bmw de hastalık yakalarsa logosunu bile hiçbir markaya insanın değişesi gelmez.
    katılıyorumaşk üç harftir bmw

S. Togay
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz

Dediğim gibi logosu bile başka 10 yaşına geldi diye 320i elden çıkarıp yerine sıfır Golf alamakla, attan inip merkebe binmiş gibi olmuştum Virajda, yokuşta hele klıma açıksa sollamada başarısızdı.

alper ALPĞOLU
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka

bmw 1.16 kaza sonucu pert oldu bende arkasından punto aldım ve şimdiki aracımı çok seviyorum ama şu arkadaşın durumunda olsam gözüm kapalı 1.16 derim...

AYKUT kayseri
    agabey3838 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 73

astra astra astra derim...
    dışı güzel içi daha güzel mazelze kalitesi 10 numara sanki d segment araba
    astra olmazsa cicic de çok iyi

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon