Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: bizmi kendimizi kandırıyoruz onlar mı abartıyor

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belkide en büyük problem fiyatlar. ön yargıyı ve memnuniyetsizliği körüklüyor. b sınıfı bi araç için ortalama 35 bin lira çok fazla bi para. ama bardağın diğer tarafından bakarsak aslında bu araba 17,500 TL. sonuçta diğer devlete ödediğimiz 17.500 liranın konfora, güvenliğe, işçiliğe v.s. en ufak bi katkısı yok. sadece insanda biraz enayilik hissi uyandırıyor o kadar.
    Bardağın tekrar diğer tarafından bakıldığında 38000 lira olan aracı aralık ayında 30000 liraya alabiliyorduk.sadece vergilere yüklenmemek lazım %20 artış var fiyatlarda.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanlardaki bence sadece fiata karşı önyargı adam benim t jetle opel corsa 1.3 cdtı (dizel arabada herhangi bi modifiye yok bildiğiniz corsa) geçeceğini söylüyor adama neden dedim bu opel dedi bana düşünün artık gerisini
    görkem bence tjet on tane corsa eder..bunlar galerici ağzıyla konuşan tipler rengi gri markası opel olsun hemen satılsın diyen tipler..boşver keyfle bin aracına
    noone knows that except both of us

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Alıntı ultraslan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görkem bence tjet on tane corsa eder..bunlar galerici ağzıyla konuşan tipler rengi gri markası opel olsun hemen satılsın diyen tipler..boşver keyfle bin aracına
    aynen öle yapıyorum gayette memnunum allah cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin gerisi önemli değil

Ender İYİDİKER
    E_N_D_E_R_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 EN*707
    Edilen teşekkür: 128

fazla söze gerek yok bence Sınıfınında Grande Punto derim....
    BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR

İbrahim Gökhan
    Bozok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 39

Herşeyiyle çok güzel araba ama şu arka kapı gıcırdaması olmasa ah bide... Çok kötü bişey arka kapıda bebek uyuyordu bugün kapıyı açmamla uyanması bir oldu o nasıl bir gıcırdama sesidir öyle..
    O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Araçlar İtalya da üretiliyorda ülkelerin ekolojisine göre yapılan isteklere cevap veriyorlar diye biliyorum. İşçiliklere gelince teknoloji çağındayız robotlarla üretim yapılan e tabiki bunun yanında insan gücününde kullanılması muhakkak olan yerler oluyor. İşçilikler acaba nasıl köü oluyor nasıl uydurulur bir araç üretim bandındayken, anlam veremiyorum 4 aydır aracımı kullanıyorum ufak tefek kafama takılan yerler oluyo gelen sesler gibi kapı gıcırtısı gibi bunun haricinde elim attığım yerlerden herhangi biri elimde kalmadı yakıtla ilgili sıkıntım olmadı çalışmayan bir unsur yok. Forumda tabiki akıla takılan her türlü konu tartışılacak konuşulacak temenniler olması gerekenler söylenecek daha ne olacak ben aracımdan forumdan forumdaki arkadaşların seviyeli saygılı konuşmalarından herşeyden çok çok fazlasıyla memnunum...

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bardağın tekrar diğer tarafından bakıldığında 38000 lira olan aracı aralık ayında 30000 liraya alabiliyorduk.sadece vergilere yüklenmemek lazım %20 artış var fiyatlarda.
    geçen sene o zamanlar euro 2 lira bile değildi, şimdi 2,6 tl'ye ramak kalmış. ne yapsınlar. enflasyonu hesaplayanlar gibi onlarda korna yerine pinpon topumu koysunlar bi koli. artık camı açıp firlatırız öndeki arabaya.

egzost borusunuda soba borusundan imal etsinler, onun fiyatı artmıyor nasıl olsa

SerdaR KORKMAZ
    Electra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 32

İnsanlar önyargılı. X forumlarda Clio Symbolü ilah yapmış adamlar neredeyse Mercedes C serisiyle kıyaslayacaklar. Bu adamlar gelir Puntoyu kötüler, yolda görünce de iç geçirir.

Benim daha önceki aracımda Grandepuntoydu şimdiki de, hatta geçen hafta babamlara da aldık. Önceki aracıma 2 sene binmişim, rutin bakım harici bana 1 kuruş masrafı olmadı kol dayama ve cam filmi yaptırdım sadece. En ufak bir sorun yaşatmadı, ses tıkırtı konusunda çok titizim tık yoktu araçta zaten keyfi satmıştım. Burda da hassas şikayetçi arkadaşlar var, ama hiçbirşey imkansız değil. Önceki aracım sorunsuz dedim, direksiyon soyuluyordu folyo yaptım veya garantiden değiştirebilirme imkanımda vardı.

Ses tıkırtı dedim inanmayacaksınız 2011 Passat TSI Dsg 1 hafta bende kaldı, İstanbul yolları malum. İçeri gelen ses Puntoda daha az.

Bir arkadaşım sıfır Polo aldı. 38 binliraya. Bakıyorum dijital klima yok, jant yok, cruise control yok sunroof yok comfortline ama comfortline demeye bin şahit ister. Ben olsam skydomelu full Gp alırdım.

Fiyat, güvenlik, büyüklük, yakıt ekonomisi, tasarım, iç mekanıyla Gp bence çok ideal bir araçtır. Ben seviyorum bu aracı, kapıları kilitledikten sonra bir bakarım süzerim şöyle hatta dayanamaz foto çekerim. Kusurları yokmu elbette var ama ben Passattada kusur gördüm.

Bazı şeyleri abartmamak gerekir, kıymetini bilmek lazım. Verdiğim örneklerden anti vwci olduğumu sanmayın 2004-2008 arası bizde Polo vardı. Onunda direksiyonu, kapı kolları soyuluyordu

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tufan Korkmaz
    reflections - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Diyarbakır
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 8

eski aracım era idi yol tutuş işçilik kalite hepsi ondan daha iyi

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. jacoben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317
    Edilen teşekkür: 140

bursa vergi dairesi 2011 temmuz ayı otomobil satış adetleri:
    fiat punto: 76 29000 tlden başlayan fiytlarla
    opel corsa: 31 29500 tl den başlayan fiyatlarla
    peugeot 207: 21 29000 tlden başlayan fiyatlarla
    ww polo: 21 31000 tlden başlayan fiyatlarla
    chevrolet aveo:17 30000 tlden başlayan fiyatlarla
    citroen c3:15 30000 tlden başlayan fiyatlarla
    diğer markalar: 37 25000 tlden başlayan fiyalarla

açık ve net arkadaşlar istanbulda bu rakamları 5 le çarpın
    izmirde 3 le çarpın diğer illerde ise 2 ye bölün
    açık ara lider isteyen eleştirsin, ben sonuca bakıyorum...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12