Bardağın tekrar diğer tarafından bakıldığında 38000 lira olan aracı aralık ayında 30000 liraya alabiliyorduk.sadece vergilere yüklenmemek lazım %20 artış var fiyatlarda.
Printable View
fazla söze gerek yok bence Sınıfınında Grande Punto derim....
Herşeyiyle çok güzel araba ama şu arka kapı gıcırdaması olmasa ah bide... Çok kötü bişey arka kapıda bebek uyuyordu bugün kapıyı açmamla uyanması bir oldu o nasıl bir gıcırdama sesidir öyle..
Araçlar İtalya da üretiliyorda ülkelerin ekolojisine göre yapılan isteklere cevap veriyorlar diye biliyorum. İşçiliklere gelince teknoloji çağındayız robotlarla üretim yapılan e tabiki bunun yanında insan gücününde kullanılması muhakkak olan yerler oluyor. İşçilikler acaba nasıl köü oluyor nasıl uydurulur bir araç üretim bandındayken, anlam veremiyorum 4 aydır aracımı kullanıyorum ufak tefek kafama takılan yerler oluyo gelen sesler gibi kapı gıcırtısı gibi bunun haricinde elim attığım yerlerden herhangi biri elimde kalmadı yakıtla ilgili sıkıntım olmadı çalışmayan bir unsur yok. Forumda tabiki akıla takılan her türlü konu tartışılacak konuşulacak temenniler olması gerekenler söylenecek daha ne olacak ben aracımdan forumdan forumdaki arkadaşların seviyeli saygılı konuşmalarından herşeyden çok çok fazlasıyla memnunum...
geçen sene o zamanlar euro 2 lira bile değildi, şimdi 2,6 tl'ye ramak kalmış. ne yapsınlar. enflasyonu hesaplayanlar gibi onlarda korna yerine pinpon topumu koysunlar bi koli. artık camı açıp firlatırız öndeki arabaya.
egzost borusunuda soba borusundan imal etsinler, onun fiyatı artmıyor nasıl olsa
İnsanlar önyargılı. X forumlarda Clio Symbolü ilah yapmış adamlar neredeyse Mercedes C serisiyle kıyaslayacaklar. Bu adamlar gelir Puntoyu kötüler, yolda görünce de iç geçirir.
Benim daha önceki aracımda Grandepuntoydu şimdiki de, hatta geçen hafta babamlara da aldık. Önceki aracıma 2 sene binmişim, rutin bakım harici bana 1 kuruş masrafı olmadı kol dayama ve cam filmi yaptırdım sadece. En ufak bir sorun yaşatmadı, ses tıkırtı konusunda çok titizim tık yoktu araçta zaten keyfi satmıştım. Burda da hassas şikayetçi arkadaşlar var, ama hiçbirşey imkansız değil. Önceki aracım sorunsuz dedim, direksiyon soyuluyordu folyo yaptım veya garantiden değiştirebilirme imkanımda vardı.
Ses tıkırtı dedim inanmayacaksınız 2011 Passat TSI Dsg 1 hafta bende kaldı, İstanbul yolları malum. İçeri gelen ses Puntoda daha az.
Bir arkadaşım sıfır Polo aldı. 38 binliraya. Bakıyorum dijital klima yok, jant yok, cruise control yok sunroof yok comfortline ama comfortline demeye bin şahit ister. Ben olsam skydomelu full Gp alırdım.
Fiyat, güvenlik, büyüklük, yakıt ekonomisi, tasarım, iç mekanıyla Gp bence çok ideal bir araçtır. Ben seviyorum bu aracı, kapıları kilitledikten sonra bir bakarım süzerim şöyle hatta dayanamaz foto çekerim. Kusurları yokmu elbette var ama ben Passattada kusur gördüm.
Bazı şeyleri abartmamak gerekir, kıymetini bilmek lazım. Verdiğim örneklerden anti vwci olduğumu sanmayın 2004-2008 arası bizde Polo vardı. Onunda direksiyonu, kapı kolları soyuluyordu :)
eski aracım era idi yol tutuş işçilik kalite hepsi ondan daha iyi
bursa vergi dairesi 2011 temmuz ayı otomobil satış adetleri:
fiat punto: 76 29000 tlden başlayan fiytlarla
opel corsa: 31 29500 tl den başlayan fiyatlarla
peugeot 207: 21 29000 tlden başlayan fiyatlarla
ww polo: 21 31000 tlden başlayan fiyatlarla
chevrolet aveo:17 30000 tlden başlayan fiyatlarla
citroen c3:15 30000 tlden başlayan fiyatlarla
diğer markalar: 37 25000 tlden başlayan fiyalarla
açık ve net arkadaşlar istanbulda bu rakamları 5 le çarpın
izmirde 3 le çarpın diğer illerde ise 2 ye bölün
açık ara lider isteyen eleştirsin, ben sonuca bakıyorum...