Forumda dün konu açılmıştı ama sizlerle bir şeyi paylaşmak adına yine konuyu açayım dedim.Bugün arka kapılardaki gıcırtı için aracı servise götürdüm.Yetkili kişi bu sıkıntının çoğalmaya başladığını durumu yetkili yerlere ilettiklerini ve bunun sonucunda sıkıntı olan araçlardaki kapı gergilerinin yenisi ile değiştirileceğini bana söyledi ve bugün arka kapılar için 2 tane gergi siparişi verildi.Dedim aynı gergileri mi takacaksınız bana verilen cevap hayır oldu.Herhalde yeni gergiler ürettiler.Gelince göreceğiz..
Neyse kapılarında sıkıntısı oaln arkadaşlar varsa servise başvurup ücretsiz değiştirsinler.
Şuanda bir sıkıntımız yok ama olmayacak değil tabiki,aklımızda olsun...
Benim ilk aldığım zamanlarda çok oluyordu sonra serviste ne yaptılarsa bir daha o sıkıntıyı yaşamadım.
bu dertten muzdarip bir arkadaş vardı forumda
bravo güzel yaklaşım fiattan..
benm kapılar gıcırdamıyo oleyy![]()
noone knows that except both of us
Bugün servisten randevu aldım sırf bu sorun yüzünden, bakalım kapıların derdi neymiş öğrenelim...
Bugün servise gittim sağolsun çok ilgili ve güler yüzlüler Bodrum Paşalı servisi.Siparişini verdiler iki tane kapı gergisi değişecek....
benim kapılar da gıcırdıyo.kapı gergileri sipariş verdik.ancak cok uzun sürebilir dediler..italyadan gelicekmiş
Bende sol arka kapıdan bazen gıcır gıcır ses geliyor ama duymamazlıktan geliyorum her seferinde.
bende bakıma götürdüğüm zaman söylemiştim İtalya dan arka kapılar için siparişi verildi 2 hafta sonra takıldı , hazirandan beri bi ses duymadım araba bütün gün güneş altında olmasına rağmenişe yarıyor şikayeti olan beklmesin direk verdirsin siparişi ücretsiz değiştiriyorlar
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
gunesın kapılara ne zararı olabılır kı ? benımkıde butun gun guneste duruyor bılelım yerımızı degıstırelım![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Gergiler plastik kaplama, kapılarda sıcaktan dolayı genleşme oluyor bundan dolayı sürtünme sonucunda gacı gucur ses cıkartıyor.Sıcakta daha çok ses yapıyor.Kapıyı yavaş yavaş açın bir noktada o sesi mutlaka yakalayacaksınız bundan emin olabilirsiniz.
aynı ses bende de var umarım ilgilenirler yakında 10 bakımına gideceğim!
kenan beye inanmak istemiyorum şahsen. güneşten bozulan bir aracımız olmamalı,olamamalı.. bu araçlar turkıyede uretılmıyor butur sorunlar goz ardı edılsın.
örnek ; fiorıno bursa da uretılıyor. surucu tarafında pedallara ayagınızı uzattıgınızda dıreksıyonun altındakı sert plastık dızımıze degıyor. hem aracı kullanmak sıkıntı olabılıyor hem kaza anında allah korusun. fiorino cıktıgından berı bunu duzeltıcekler yani![]()
Konu mm_isik tarafından (21/08/2011 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.
Mesele Türkiye yada Avrupa değil.Evolar daki gergiler plastik kaplama bu bir gerçek.Sıkıntıyı yaşadığım da gerçek.Araç affedersiniz bazen eşşek anırtısı gibi ses çıkartıyor ve bunu fiyatı 40000 liraya dayanmış bir araç yapıyor.Bende bu fitattaki bir araçta bu sorun olmamalı; ama işte oluyor maalesef.
Aracı alalı 3 aya yaklaştı henüz öyle bir ses duymadım. acaba ses duymasamda servise şikayet olarak bildirsem ? değiştirirlermi sizce..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri