Yok Serhatım hurrıyetten,anlamadıgım zam geldımı bugecemı gelecek o benzın zammında anında opetın web sayfasında guncellemıstı sımdı eskı fıyat bundan dolayı galıba bugece 0000 dıye dusunuyorum
nce benzine imdi de motorine zam - Hrriyet EKONOM
Kol gibi güncelleme
Yok Serhatım hurrıyetten,anlamadıgım zam geldımı bugecemı gelecek o benzın zammında anında opetın web sayfasında guncellemıstı sımdı eskı fıyat bundan dolayı galıba bugece 0000 dıye dusunuyorum
nce benzine imdi de motorine zam - Hrriyet EKONOM
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
sanki petrol 150$ $ 2 lira olmuş...bu nedir ya 15 kuruş...soygun düpedüz...
Multijetliler deponuzu fulleyin 16 kuruş az değil
100 liraya alabildiğim mazotu artık 104 liraya ancak alabileceğiz..
100 TL'te 26,88 litre mazot alınabilirken bundan sonra 25,83 litre alınabilecek. Bir litre kayıptayız..
Bu güncelleme hep upgrade şeklinde mi olacak, hiç downgrade göremeyecek miyiz??
arabaya ne gerek var yürüyün olmadı bisiklete binin diyecek yakında bileri anladınız siz onu![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
vay arkadaş ne hale geldik dizel kullanan arkadaşlara haber verdim fulleyin deponuzu diye güncellemeye devam...
Fiat arabalarımızla başbakanlığın önüne gidelim.Nasıl arabalarımızı beğendiniz mi diye sorarız.
bunu dinleyin iyi gelir. çocukken dinlerdim. şimdide kafayı yedikçe dinliyorum. biii bab bab barob bob. enerji bakanına hediyem olsun
Dailymotion - Scatman John - Scatman - une vidéo Müzik
geçen yıl 24 kasımda 3.08 miş motorin şimdi 3.86 işçiye memura bu kadar zam yapmıyorlar..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Son zamlara kesin çözümü buldum...
Sigaraya zam geldi içmeyelim,mazota zam geldi arabalara binmeyelim,doğalgaza zam geldi kombileri yakmayıverelim,elektriğe zam geldi AMPULÜ SÖNDÜRELİM...
*USTA
hala vericek mi bu millet bunlara oy kafayı kırıcağım artık??
lan tamam yaptın hadi zammı artık öle hale geldik ki kabullenebiliyoruz,yaptıgın zamlardan azcık işçiye,emekliye verde millet az da olsa rahatlasıın.
bugün yeni bir şey ögrendim (kullanmıyorum gerçi) marlboro nun 7.98 tl lik kısmı devlete gidiyomuş vergi diye,yazıklar olsun,tobaccoya giden parayı siz hesapşayın bide bunlara sakal olan parayı
Zeynel KARACAN
forum kurallarını biliyorum amacım kesinliklede tartışma yaratmak değil tek söyleyeceğim bu zam mı babamın partisi yapsa eleştiririm.. bi akaryakıttan elbet vergi alınır ama belli oranda alınır nerdeyse %70 oranında değil evet dediğiniz gibi muhalefet partileri işini doğru yapmıyor diyelim ama bu iktidarında kötü yönlerini görmeyiverelim demek değildir tabikide burada yada başka forumlarda sitelerde yazacaz tepki gösterecez ya napalım sokağa çıkıp başkasının arabasınımı taşlayalım
Bu koyunların cinsi ne merak ettim...?
![]()
kaz koy bence abi,yolunacak tüyü kalmadı halkın artık
bunların paniği aralık sonunda bütçe açıklanacak ve devasa bir açık olduğu besbelli tutuşmuşlar zam fırtınasını hatta kasırgasını bastılar. Ben arabamı geçen sene kasım başında aldım mazot 3.06 TL idi şimdi 4 TL oldu pisikolojik seviye geçti önümüzdeki sene bu zamanlar benzin 95 oktan benzin 6.80 TL. - mazotta (Eurodiesel) 5.20 TL. olmazzsa buradan bana yazın ahada şuraya yazıyorum aynı gün seneye bu fiyatlar olacak. 1 senedeki artış % 30 dolaylarında bu bir tüm zamanların kırılamaz dünya rekorudur bravo Türkiyem bu gidişle 2014 ylında benzin lt. 'de 10 TL.'yi bulur bizede yeni rekorların peşine düşmek kalır. Bu şekilde zam zam zam zam ...... bütçe açığını yama Mustafa Abimizin resimdeki koyunlardan da hükümet kursan daha kötü bu ülke yönetilemezdi.Daha diğer konulardan bahsetmeyim adamı şeker hastası yaparlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri