:o_o: vayy bee çerçeveletip duvara astırcak heralde :mad: geçmiş olsun bu arada
Geçmiş olsun üzücü ...
:o_o: vayy bee çerçeveletip duvara astırcak heralde :mad: geçmiş olsun bu arada
alican geçmiş olsun kardeşim
yuh artık. bigün sabah kalkınca arabanın sadece şasesinin kaldığını görünce şaşırmıcaz heralde.
geçmiş olsun..
Alican kardeş geçmiş olsun eski tiponun da yan sinyalini çalmışlardı toplayıp yeni araba yapacaklar galiba![]()
Hüseyin hoş geldin foruma..."bu arada Hüseyin'e forum adresini veren benim"soruna gelince benzinli modellerde bildiğim kadarı ile 10000 de yağ ve filtre değişimi oluyor ama bakım 20000de oluyor. servisteki ustam yağ için 10000i bekleme 8-9 binmde getir dedi bana istersen sende bi uğra zamanı gelmiş bence....
yuh artık yanı on panjurda calındıysa yakında komple arabayı alırlar ufaktan neyse gecmıs olsun abı![]()
Geçmiş olsun...
yuh be kardeşim..geçmiş olsun yaw
gecmiş olsun kardes ben ayna için diyodum aynı seyi kusura bakmayında serefsiz dolu artık her yer
Geçmiş olsun Alican!..![]()
Geçmiş olsun kardeş.Millet iyice sapıttı artık.
gecmiş olsun ..
yaw universitedeyeeken abzı arkadaslar tuvalaetin bile yazısını calardı
kaldıki seninkini calmasınlar ben sana diyeyim onlar ünversiteli olabilir
bizim arkadastan biliyorum evde hersye avrdı sokak tabelası sola donus yasak levhası bir araba plakası aklına ne gelirse hepside duvardaydı ee ızgarada guzel duru hani
Konu pdr42 tarafından (25/05/2007 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.
büyük geçmiş olsun..valla bizimde başımıza gelebilir..
geçmiş olsun arkadaşlar
anten ve diğer parça çalınan arkadaşların arabalarında alarm yok muydu ?
geçmiş olsun
Way be, ne kadar dikkat çekiyo GP' larımız dimi?
Adi herfiler...
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Alarm var varda nasıl almışlarsa alıp gitmişler hemen kapının önünden belkide bizim dalgınlığımıza geldi
Hoşgeldin aramıza
Bununla ilgili acıklamalar var ama yeni oldugunuzdan farkedemediniz herhalde .
Aracınız 1 seneyi doldurduğunda senelik bakıma götürmeniz gerekiyor aksi halde
garanti dşı kalıyor İstanbuılda Zincirlikuyu Birmot ta bizlere yıllık bakım 180 Ytl
Yıllık Bakımda aracın hemen hemen her yeri kontrol ediliyor 80 ytl işçi,lik alıyorlar ve klasik yağ yağ fitresi hava filtresi değişiyor toplam dediğim gibi 180 ytl..
Arkadaşım haklısın da arkadaş yeni yardımcı olmak lazım diye düşündüm.
Sanada tabiki geçmiş olsun umarım beteri başıma gelmez hiç kimsenin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri