Ben her zaman diyorum ki içkinin azı kar çogu zarar içmeninde bir adabı var son kadeh her zaman eve saklanmalı coşkunum geçmiş olsun arkadaşım umarım saglık konusunda sıkıntın yoktur çok geçmiş olsun o adamı ayılınca bilmiyorum ne yapar artık coşkun hep üstüne titredigi aracını yitirmesi üzücü ama bravoyu çeker artık altına geçmiş olsun femoli paylaşım için teşekkürler valla haberim yeni oldu arayacagım hemen...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Bu arada karşı tarafın alkollü olduğu trafiğin raporuna eklendi mi ? eğer öyleyse ciddi sorunlar bekliyor karşı tarafı. hukuki süreç başlayacak demektir.
geçmiş olsunn
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
çok geçmiş olsun daha iyisini alırsınız..çok şükür sizde bir şey yok...
Çok geçmiş olsun. Forum olarak bir uğursuzluk var üstümüzde ya hadi hayırlısı...
Geçmiş olsun size bir şey olmaması sevindirici.
çok geçmis olsun Allahım daha büyük kazalardan korusun
Çok geçmiş olsun. Size birşey olmasın da aracın daha güzellerini alırsınız elbet. Allah başka kaza bela vermesin.
abi çok çok geçmiş olsun... vallah benim içim acıdı bu olayı görünce... Allahtan verilmiş sadakan varmış... sana bişey olmamış ya...
Her TÜRK asker doğar
Çok çok büyük geçmiş olsun Coşkun abi.
Sen iyisin ya gerisi hikaye. Mal canın yongasıdır gerçi oda ayrı bir şey..
büyük geçmiş olsun.. cana gelen mala gelsin...
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun ümit bey.Gerçekten üzücü bir durum.Allah daha beterinden korusun.Cana gelin mala gelsin.
çok geçmiş olsun, inşallah daha iyisini alırsınız canınız sağolsun gerisini boşverin..
Gecmis olsun.
Basına gelen olay icin üzüldüm.
İmkanın varsa bir tatile çık, biraz kafanı dinle.
geçmiş olsun coşkun.Allah korumuş.
Geçmiş olsun,üzülmemek elde değildir eminim ama sevinmek için daha büyük sebepleriniz var ki onlara bağışlamış Allah...birdaha veya hiç yaşanmaması dileğiyle (bütün herkes için) sağlıklı günler.
Sevgili Ümit kardeşim, geçmişler olsun...
Alkolü ağzıyla içemeyip bir de üstüne trafiğe çıkan zontalara da dilerim doğal seleksiyonla kendilerini yok ederler. Kurallara uyan ve efendi gibi trafikte seyreden insanlardan uzak dururlar.
Gezgin Gp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri