Sana birşey olmasın Coşkun...allah korumuş...geçmiş olsun...![]()
Çoşkun abi büyük geçmiş olsun.. Sende bi şey yok ya bin tane arizona beji yerine gelir.
ama senin yerin doldurulmaz..
Coşkun çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Teselli edici tek şey sende ciddi bir şey olmaması,canın sağolsun.
abi büyük geçmiş olsun inan yıkıldım
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Allah korumuş coşkun!
çok büyük geçmiş olsun!
Büyük geçmiş olsun umarım iyisindir...
Allah beterinden saklasın...
Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Umarım tüm sıkıntıları kısa sürede atlatırsınız.
abicim büyük geçmiş olsun, allahtan sana birşey olmamış, bununla geçmiş olsun abi, çok üzüldüm...
Büyük geçmiş olsun
abi çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.allah korumuş valla en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
abi çok çok geçmiş olsun benim de başıma geldi yakın zmanda. Allah cana bişey vermesin.
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Ortopedi ve Travmatoloji A.D
Çok geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun. Mal her zaman geri gelir, mühim olan sizin canınızın sağlığı.. Tekrar geçmiş olsun.
şu na bak bi densizin yağtığı neler mal oluyor. şükür ki can a gelmemiş. geçmiş olsun abi
allah daha beterınden saklasın gecmıs olsun
büyük geçmiş olsun size kötü birşey olmamış ya gerisi önemli değil daha ne arizonalar gelirçarpan kişi alkollü araba kullanmanın cezasını inşallah fazlasıyla çeker..
saat 11 den sonra malesef trafiğin boş olmasına rağmen tehlike daha büyük oluyor kendini bilmezler yüzünden !
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Geçmş olsun ALLAH beterlerinden korusun
gecmıs olsun allahtan canına bırsey olmamıs.allah beterınden korusun cumlemızı....
çok geçmiş olsun allah beterinden saklsın...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri