Cok gecmis olsun coskun abi, sukur ki sana bisey olmamis...
bunlarda resimler![]()
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
çok çok geçmiş olsun allaha şükürki kendinizde bişey yok,mal nasıl olsa yerine gelir.
allah hepimizi böyle kendini bilmez insanlardan korusun..
çok geçmiş olsun Çoşkun abi. Bizim yapacağımız bir şey olursa elimizden geleni yaparız.
çok kötü olmuş...
abi canını sıkma... cana geleceğine mala gelsin...
Geçmiş olsunSizde önemli birşey yoktur umarım
((
Ya son zamanda kazalar ve zararlar çok fazla arttı hayırdır inşaAllah((
Beneficium accipere libertatem est vendere
delimisin olm giden araba olsun , boşver takma kafanı arizona olmazda titanyum olurcan hariç her şey geri gelir sıkma canını...
çok geçmiş olsun abi Allah korumuş geçen haftada ben kaza yaptım maalesef bende de durum aynıkaskodan parayı bekliyorum
![]()
Keyif BMW'Dir...
Coşkun çok geçmiş olsun, şimdi okudum Mehmet abi paylaştığı için haberim oldu, Allah beterinden korumuş, canınız sağ ya , inş araç kaskoludur, gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim![]()
Sigara içmeye çıktıkça görüyorum aracı medosun bahçesinde, sabah airbaglerin açık olduğunu görmemiştim pert olmaz diye düşünmüştüm ama pert olması daha iyi olmuş daha güzelini alırsın Coşkun abi altı üstü bi araba sıkma canını...
Sanada geçmiş olsun Serhat umarım iyisindir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
geçmiş olsun.
Allah daha beterinden korusun...
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
abi allah korumus seni tekrardan geçmiş olsun.
Abi büyük geçmiş olsun,sende birşey olmaması gerçekten çok sevindirici.Allah beterinden korusun
çok gecmiş olsun çoşkun abi..
Allah a çok şükür ki sende birsey yok.bi güzel dövseydin adamı dicem ama vardır bi hayır muhakkak.. Allah alacağın arabayı daha çok sindirsin içine...
Bizim gibi arabasina duskun insanlar icin cok uzücü bi durum. Abicim tekrar tekrar cok gecmis olsun. Cok sukur ki sana bisey olmamis. Yazdiklarini okuyunca Araban icin gercekten cok üzüldüm.sıkma güzel canini cok cok iyilerini alirsin hayirlisiyla
Konu bulut tarafından (18/07/2011 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun... Allah başka kaza bela vermesin...
Geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin boşverin. 1991 yılında Urla dan İzmir e gelirken sizin başınıza gelen kazanın benzeri benim başıma gelmişti. O zamanda anadolum vardı. Çarpma anında gözüm gibi baktıgım anadolumun motoru yanıma gelmişti. Allah korumuştu burnum bile kanamadan aşağı inip levyeyle çarpan adamı dövmeye kalkmıştım. Tekrar geçmiş olsun takmayın kafanıza grande gider evo gelir ..
Rakı - şarap gâvurluksa,
Deniz gâvurluksa, ve karşısında batarken izlemek güneşi..
Aşk gavurluksa, ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak,
İzmir'lilik gavurluksa, ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak istememekse
Ben gavurun önde gideniyim, yazın en büyük harflerle.BEN İZMİRLİYİM...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri