Geçmiş olsun.
Printable View
Geçmiş olsun.
üstadım büyük geçmiş olsun......
coşkun abi büyük geçmiş olsun.. Allah'tan sizde birşey yok. Arabanın da perte çıkmış olması daha iyi olmuş. Alkollü şoför şu an ne yapıyor acaba...
Senın hasarsızlık bozuluyormu pekı yıne kaza olmamıs gıbı ındırımler kaybomayacak degılmı,bırde ne kadar odeme yapacak abı senın yıne sıfır arac almana yetecekmı bırde abı sen sıs taktırdın sonradan ,jant aldın arabaya karlık ,xenon falan yaptırdın dıyelım onların parasınıda alabılıyormusun
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş Olsun
Çok GeçMiŞ oLSuN KaPTaN... Daha yeni öğrendim... Allah seni, ailene ve bizlere bağışladı... Öpüyorum seni...
Şimdi gördüm çok büyük geçmiş olsun.Aracın pert olması durumunda sigorta acentelerinin verdiği rakamlar değerinden düşük olabiliyor.Benim bildiğim kadarıyla bu şekilde düşük verilen rakamlar ile anlaşmak mantıklı değil.Aynı zamanda aracın modeli ve km si ile aynı bir araç önerebiliyorlar...
Abi giden arizona beji, yenisi gelir,titanyum,gri,kırmızı,çelik jant... hepsi geri geliyor ama tek tırnağımız bile kırılsa geri getirme kudretimiz yok :( o yüzden giden punto değil isterse ferrari olsun sen şu an soluk alıp veriyorsun kalbin atıyo ve aramızdasın, en büyük hayır bunadır bence. Allah beterinden saklamış. Tüm kalbimle üzüntünü paylaşıyorum ve büyük geçmiş olsun abicim...
zeynel aaracın kasko bedeli 20500 bugünki değeri ise 19500 çıkıyor
bunun arasında bir rakam ödemesi gerekiyor
20 bin gibi mesala
araca sonradan takılan jant sis her ne varsa onların parası hasara dahil edilmiyor maalesef
yani 20 lira verirlerse bende kabul edip üstüne gücüm yetip ekleyebilirsem
belki evo alırım diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın...Bu arada kendisini bilmeden şişenin içinde durduğu gibi olmadığını göremeyen alkol alarak araç kullanabildiğini ispat etmeye çalışan 20-30 tl lık taksi parasından kaçayım derken hepimizin canını yakmaya çalışan vücudunun üzerinde kafasını ancak beynini başka yerinde taşıyan ki bu durumda asla düşünemeyen dangalaklarıda kınıyorum...Azraili biliriz ama alkollüsünü sürekli duymaktan görmekten sıkıldımmmmmmm....
işaretlere, kadere, nazara inanır mısınız?
*Tarih: 05/07/2011, 00:36
Konuyu açan: GP COSKUN
Ümit Coşkun TURUCA
Konu: arizona yıldızı çıtalandı !!!
Link: https://forum.grandepuntotr.com/gors...citalandi.html
*Tarih: 13/07/2011, 08:45
Konuyu açan: usaymaz UĞUR SAYMAZ
Konu: Arkadaşlar Lütfen Alkol Aldıktan Sonra Direksiyon başına Geçmeyin GP Kaza
Link: https://forum.grandepuntotr.com/serb...n-gp-kaza.html
Nazar değdiği veya nazara geldiği sanırım zaten herkesin aklından geçmiştir. Alkol konusunuda işaret olarak değerlendiriyorum. Diğer kişilerinde alkollü olduğunu ve tehlike yaratabileceğini düşünerek hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor arkadaşlar çok.
Allah hepimizi tüm kazalardan belalardan korusun.
Abi yeni öğrendm.Büyük geçmiş olsn.Araç için üzüldm ama sana bisey olmamısya abi alınır yenisi.Allah seni sevenlerine bağışlamış.Tekrar çok geçmiş olsun Coşkun abi..
Coşkun büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Kazanın en sevindirici yanı sana birşey olmaması giden araba olsun.
Geçmiş olsun kardeşim,sağlığın yerindeyse gerisi teferruat...
çok geçmiş olsun coşkun abi
Büyük geçmiş olsun Coşkun Abi.. Yeni gördüm. Sana bişey olmaması en büyük tesellim ve sevincim. Ayrılmak çok zor olmuştur biliyorum, Allah daha çok seveceğin araçları nasip etsin ne diyelim..