Coşkun abi çok geçmiş olsun. Herşeyden önemlisi can. Araç için hiç üzülme sağlık olduktan sonra çalışılır alınır. Biz bir aile gibiyiz hepimizin aracı senin sayılır ne zaman istersen emrinde aracım...
Printable View
Coşkun abi çok geçmiş olsun. Herşeyden önemlisi can. Araç için hiç üzülme sağlık olduktan sonra çalışılır alınır. Biz bir aile gibiyiz hepimizin aracı senin sayılır ne zaman istersen emrinde aracım...
geçmiş olsun kardeş, verilmiş sadakan varmış... Allah beterinden saklasın...
Coskun abı olayda senın sucun yok odesın karsı taraf sıfır gp parasını senın kasko ıle odeme nıye yapıyor sana
cok gecmiş olsun allah daha beterinden saklasın cana gelecegine mala gelsn daha ne evolar ne gpler alırsn allah hepimizi kazadan beladan korusun
geçmiş olsun allah daha beterinden korusun.
Coşkun abi sana çok geçmiş olsun. Arizona yıldızınada üzüldüm ama can daha önemli. Allah sevdiklerine bağışlamış. Şükretmek lazım. Çok çok geçmiş olsun.
abi çok geçmiş olsun, şimdi mugen rüzgarlıklı arizona yıldızı konusuna bakıyordum. çok üzüldüm, Allah şifa versin ...
büyük geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden saklasın herkesi. Her zaman derim "cana geleceğine mala gelsin" mal yerine konur ama can yerine konmaz moraliniz umarım en kısa zamanda yerine gelir.
çok geçmiş olsun Coşkun kardeşim, herşeyin başı sağlık,Allah daha beterlerin saklasın.
çoşkun abi cok gecmiş olsun allah kazalardan belalardan hepimizi korusun kendine iyi bak abi
çok geçmiş olsun. alkol, kırmızı ışık ihlali ve aşırı hız... bu ********lik karşısında gerçekten içe sinecek gibi değil.
benimde daha önceki aracıma iki kez arkadan çarptılar. iki kez tampon değişti. birisi alkollüydü diğeri alkolden ehliyeti kaptırmış. siz anlatınca o tatsız anları tekrar hatırladım. kırmızı ışıkta beklerken aynadan aracın geldiğini görüyorum ama yapılacak hiçbirşey yok. sizin yaşadığınız aracı pert edecek kadar şiddetli olmuş. Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış.
arizona yıldızınada üzüldüm. aslında arizona yıldızı sizi bırakmıyor, sizi bırakmamışda. kendini feda etme pahasına sizi korumuş. cümlemize Allah kaza bela vermesin. tekrar çok geçmiş olsun.
canın daha önemli coşkun hocam, üzüntünü paylaşıyoruz, sende sana çarpan herifi pert etseydin ya... Allah beterinden saklasın, büyük geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun Allah'ından bulsun adi herif..
Çok geçmiş olsun Coşkun bey,verilmiş sadakanız varmış .Allah hepimizi bu tür sürücülerden korusun.
çok geçmiş olsun coşkun abi.
Cok gecmis olsun..allah beterinden saklasin..
coşkun abi çok geçmiş olsun yeni gördüm konuyu daha.. Allah beterinden saklasın abi.. sahilden geçerken hep bakardım senin arabaya.. üzülmemek elde değil tabi ama çok şükür sana büyük bir zarar gelmemiş abi.. tekrar geçmiş olsun..
coskun abıcım cok gecmıs olsun Allah betrınden korusun Allahtan sızlerde bırsey yok en sevındırıcısıde bu,tekrar gecmıs olsun.
çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun