çok büyük geçmiş olsun.allah cümlemizi! her zaman beterinden saklasın.
yapabileceğimiz bir şey varsa seve seve yardımcı oluruz...
Printable View
çok büyük geçmiş olsun.allah cümlemizi! her zaman beterinden saklasın.
yapabileceğimiz bir şey varsa seve seve yardımcı oluruz...
Allah korumuş.. Çok çok geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsun İyi durumda olmanıza sevindim
abi buyuk gecmiş olsun cana gelmesinde mala gelsin üzülme
Abi çok geçmiş olsun, allah sevdiklerinize bağışlamış sizi, kendini bilmeyen insanlar yüzünden neler oluyor böyle çıldırıyorum...
Çok geçmiş olsun....
Çok Geçmiş Olsun Verilmiş Sadakan Varmış.Önemli olan cana birşey gelmemesi araba her zaman alınır sağlık olsun ;)
çok büyük geçmiş olsun ...allah beterinden saklasın...keşke olmasaydı ama hayat böyle işte...
şuan için canının sağ olması ve iyi durumda olman çok daha önemli...
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama önemli olan sana birşey olmaması bununla geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.
yeni gördüm , çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun abi. ALLAH acil sifalar versin. yemişim arabasını canına bisey olmasın da. ALLAH sevdiklerine bagıslamıs. sükürler olsun...
çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
Büyük geçmiş olsun,allah beterinden korusun..
Geçmiş olsun abi Allah yüzüne bakmış.
geçmiş olsun abi
bugün öğleden sonra medosa gittim sağolsunlar daha ben gitmeden expertiz raporunu hazırlamışlar ömer bey çağırdı yanına konuştuk
araçtaki hasarın 15-16 milyar civarı olduğunu ve direk pert olacağını söylediler
motor ve şanzuman parçalanmış sağ ön şase akordiyon gibi olmuş
kaskonun experi yarın gelicekmiş sigorta acentemle de görüştüm en düşük 19.500 en fazla 20.450 üzerinden işlem göreceğini söyledi
bakalım gelişmeleri yine paylaşırım sizinle
bu arada ömer bey takma kafana sana bir evo verecez artık dedi bakalım maddi şartları zorlayıp arizona yıldızının yerini doldurabilecekmiyiz
arabamı hiç bir zaman unutmıyacağım 66000 km boyunca beraberdik hiç bir gün gık demedi cıvata değiştirmedim sadece bakımını ve makyajını yaptım ama ne yazık cumartesi gününden itibaren ayrıldık
o benim için yaşan bir canlıdan farksızdı
gecmıs olsun uzuldum onemlı olan cana dedıl mala gelmıs olması can ne gpler evolar alır ama malda canın yongası derler