Diz hava yastığı ilk seride standarttı güvenlik paketi içeriği olmadanda diz hava yastığı olabilir. ASR tuşu yoksa Esp de yokturHba ya gelince hangi hızda basarsam basayım frene sert bastığımda mutlaka 4 lü flaşörler yanıyor
![]()
Diz hava yastığı ilk seride standarttı güvenlik paketi içeriği olmadanda diz hava yastığı olabilir. ASR tuşu yoksa Esp de yokturHba ya gelince hangi hızda basarsam basayım frene sert bastığımda mutlaka 4 lü flaşörler yanıyor
![]()
Dostum mesajını okudum şaşırdım, ASR tuşu ile Esp aynı bünyede değil, ilk önce bende öle zannediyordum ancak punto evolarda ASR başlı başına ayrı bir tuş ve özellikte, ESP ise her zaman dinamik yani aktif ESP yi kapatma gibi bir şansın yok, ancak patinaj ettirmek istersen ASR yi devre dışı bırakabilirsin, ama senin söylediğin grande puntolar için ise bilemiyorum, onlarda hepsi tek tuşta ise bilemiyorum ama zannetmiyorum ki tek tuşta ESP ve ASR yi uygulasın Fiat ? bilen varsa paylaşsın
Esp yi zaten iptal edemezsiniz yani o tuşla esp de devredışı kalıyor demedim ama Asr var ise zaten esp vardırYani otuş orda ise Araç Esp Asr Hba Hillholder dediğimiz güvenlik paketine sahiptir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri