Alıntı ognya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ateş bey o kulaktan dolma duyduğunuz şeylerin olması özelliklede vites kutusuyla ilgili olanların olması gerçekten çok zor.sizin duyduğunuz sorunlar evolardamı olmuş eğer öyleyse ben niye okumadım bu forumda.yani ileri taktığında geri gitme gibi bişey gerçekten çok saçma geldi.bana arabayı ilk tanıtırlarken bayideki usta arabayla giderken bile geri vitese taksan vites kutusunu dağıtamazsın dedi.ben arabayı almadan önce sizin gibi araştırma yaptım birde kullanıcılarla birebir konuştum.keşke sizde öle yapsaydınız.dualogic vitesi manuelde kullanımda çok rahat hatta otomatikteyken bile deviri yükseltmek için manuel olarak düşürürebiliyorsun..
Beni yanlış anlamayın ben evo olarak konuya bakmıyorum. Ben araç olarak C4 te alsam ,hondada alsam,pejo da alsam,toyotada alsal yani kısacası tam otomatik yerine yarı otamatik bir şanzıman kullanan araç alma fikri hangi marka araçta kullanılırsa kullanılsın bana manuel olanı tercih ettiriyor bakın googlede ( dualogic şanzıman sorunları) başlığıyla bir arama yapırsanız nedemek istediğimi anlarsınız bu benim etrafımdaki insanlarla yaşananlardan satış müdürleriyle konuşmamdan ve araştırmalarım sonucu kendi adıma verdiğim bir karar lütfen beni yanlış anlamayın bu marka adına yapılan bir tercih değil.