Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar,

Ben 95'lik Evo'yu Türkiyede ilk alan kişiyim. 1 Nisan tarihi sabah 09:00'da aracımı teslim aldım. Lütfen kulaktan duyma cümlelerle 95'lik araçlarımızı kullanmadan yorum yapmamanızı rica ediyorum. Ben 11.000'e geldim, Emrullah 27.000'e geldi bir kere bile trafikte Toyota ve Ford araçlar gibi yarım saat sağa çekip beklemedim. Otomatiğe her an müdahale edebildiğiniz için bu şansuma Bravo Fiorine Nemo'da kullanılan şanzumanlar gibi değil, İstediğiniz gibi vitesi gıdıklıyorsunuz... Son karar yine sizindir, Ben ve Ognya (ismini bilmediğim) arkadaşım gerekli açıklamaları yapmış. Diğer arkadaşlarda yapacaktır.

Saygılarımla,

Tuncay Aydemir
Tuncay abim birçok şeyi anlatmış, benim kullandığım gp veya evolar içindeki tüm zamanların en iyi puntosu diyebilirim, tek merak ettiğim 1.4 105 lik benzinli, dostlarıma Tuncay abinin dediği gibi şunları söyleyerek ekleyebilirim; benimde kullandığım 28.000 km boyunca aracım Allah a şükür trafikte şehir içi veya dışında hiçbir zaman beni mahçup etmedi, performans yönüyle de hiç mahçup etmedi, 1.6 TDI jettanın bile peşinden 2-3 araçlık mesafeyle takip yaptığım oldu, normal benzinli veya muadili dizelleri bahsetmiyorum, benim aracı görenler aksesuarlı olarak kendi araçlarıyla kapıştırmak veya beni sınamak istiyorlar, ama sonları hep hüsran, yeterki aracımın motoru ısınsın hele ki uzun yol ise 6. vitese geçmeyedursun, daha dün akşam Kızılcahamam-Karabük arasından geldim, bu mesafe 140 km ort yakıtım ise bu mesafe toplamında 6,16 lt * 3,88 (mazot fiyatı) = 23,90-TL / 140 km = 0,17 kuruş , Allah nazardan saklasın, maşallah, Allah ımdan daha ne isterim, hem performanslı bir aracım hemde yakıt tasarrufu olan bir araca sahibim, Allah (c.c.) araç almak isteyenlere daha da iyisini güzelini nasip eylesin...95 veya diğer puntolarla ilgili tarafıma sorulacak sorulara her zaman açığım yardımcı olabilirim...