Herkese merhaba dün eşime almış olduğum 2012 model 95 ps lik evoyu internetteki araştırmalarıma sizlerinde yaşadıklarınıza dayanarak otomatik vitesindeki sıkıntılar yüzünden iptal edip düz vitesli 75 ps olanını sipariş ettim çarşamba günü araç teslim olucak,araç dinamik paket ve cam tavanlı olan modeli beyaz renk ve içinde bordo döşeme kullanılmış.Kendi aracımın çok farklı bir segment olmasından dolayı fiat marka bir ararcı ilk defa aldığım için hiçbir paket ismini bilmiyorum kusura bakmayın.
Bu forum sitesinde aracı yavaş yavaş tanımaya başlıycam göz gezdirirken ,bu mesajı sizin sayfanıza yazmamın sebebi ise şu;
Ben bu formu Google de ( 13.multijet otomatik evonun sorunları ) başlığı altında buldum bütün gece inceledim ama kafamdaki şanzıman sıkıntılarıyla ilgili konuya hep dokunulup kaçılmış olduğunu gördüm mesajlarda daha çok konu hep yakıt olmuş,
bu aracın en büyük sorunu şanzıman olarak gözüküyor araçlar hakkında yakıttan çok yaşadığınız teknik sorunlarını yazarsanız benim gibi aracı araştıranlar bilgi sahibi olur çünkü evonun bu modeli ile ilgili yazılanlar olarak başlıklar olarak en birikimli sayfalar bu forumda sizden ricam budur herkese teşekkürler..