probleminiz motor kulagı. gecenlerde bıraktım servise. aynı dert problem motor sesi arttı titresimden manifold gevsemiş egzos kokusu geliyodu o derece vibrasyon vardı. motor kulagında sıkıntı olmus yaptılar 1 gunde. sahinden inip mercedese binmiş gibi oldum tamir snrası o kadar farketti. hem ses hemde titreşim olarak. teypte ses 1de bile olsa artık müziği dinleyebiliyorumfark o kadar oldu
Edit: Buarada yeni farkettim msj baya önce atılmış hort oldu biraz idare edin![]()
Konu punto_multijet tarafından (09/10/2012 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.
Bravo HGTurbo
Kaan
Ya sizden rica etsem bir ölçermisiniz. Şuan ben aracımda box kullanıyorum 75 lik olan aracımda. ciddi anlamda farkllılıklar var . bunları gerçek bir 95 lik ile karşılaştırmak istiyorum o yüzden sordum. 2 de 78-80 arasına çıkıyor, önceden 67-70 arasında idi. son hızda bile değişiklik var , bir yokuş aşağı denememde 190 görüyordu, şu an aynı yokuşta 197-198 civarını gördüm.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum senin araç 75 lik anladığım kadarıyla 95 liklerle kıyas edip aynı seviyeye gelip gelmediğini mi merak ediyorsun, ben öyle mi anladım . İkincisi şu an için ölçemem çünkü yıkayıp temizleyip garaja çektim c tesi ankaraya gideceğim, ayrıca benim gördüğüm max hızlar düzde aşırı rüzgarlı bir otoyolda 205-210 arası, bunun dışında da baş aşağı eğimli bir yerde birkezde 210 belki çok az üzerine çıkmıştım ama biraz tehlikeli bir yoldu, onun dışında çok çok rahatlıkla düzde 170 ve üzerlerine çıkabiliyor bilgin olsun...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Yok yok neden yanlış anlayayım ki, amacını öğrenmek istemiştim doğru yorumlamışım, iyi bir araç için doğru seçim mi desem bilemiyorum ki , bizim araçlar 6 ileri yani yüksek hızlara çıkmada zorlanmayor, birkaç gün daha sabret kardeş, garajdan çıkarttıktan sonra kullanırken dikkat edeceğim 2. vitesteki hızını...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Ben şöyle diyeyim iki tane farklı 1.3 90 lık lineacıyla iki farklı şöforle kapıştım her ikisini de ilk üç üncü viteslere kadar baş başaymış gibi görünüyor ama iş 4 ve devamından sonra hele ki 6 ya attıktan sonra emin ol plakasını okuyamayacağın uzaklık kadar fark açıp, açmaya da devam ediyor 95 lik , bilgine...
Birisi kuzenimin lineaydı, bana artistik yapıyordu 3.vitese geçtikten sonra selektr yapıp tamponuna dayanmış ve yol istemiştim, diğer lineacı da şirket aracı bir lineaydı çok yıpranmış ve motoru sağlam açılmış bir lineaydı, onu da düzde de rampa aşağıda da rahatlıkla geçiyordu ve fark atıyordu...1.6 astra classic III 115 hp easytronik bile baka kalıyor arkadan haberin ola...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Herkese mrb bu arada ben evomu yeni alım sayılır ama kaç beygir olduğunu bilmiyorum ruhsattada yazmiyo ama aracın cekisi gidişi süper nasıl ogrenebilirm kaç beygir olduğunu ?
ruhsatta yazar
otomatik dizelse 95
manuel dizelse 75
benzinde 105 veya 77![]()
Arkadaşlar araçlarımız için yeni yazılım varmı? Dualogic yada gösterge güncellemesi yaptıran oldumu?
ikinizin arasında bir akıllı ben vardım,beni de kendinize benzettiniz iyi mi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri