Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: punto evo ya ikna edin beni :)

Erdem ALKAN
    ealkan87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

evet dynamic gercekten harika bir versiyon özellik acısından.. corsa nın 1.4i twinport tam otomatik vitesi varmış yeni gördüm 100hp.. 8 lt şehiriçi diyor acaba o daha mı iyi olur

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Bence sizi bayiler ikna etsin, başlığı çok gereksiz buldum...

Saygılarımla,

Tuncay Aydemir

Erhan Aslan
    aslanerh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 67

konuyla ilgili sizin arkadaşa takılmış durumdayım, "fiata binmem" demiş.

saygı duyarım, haklı olduğu taraflar olabilir, ancak bir fiat grande punto kullanıcısı olarak aynı mantıkta bakıyor olsaydım, ben de hyundai ve renault a binmem. oysa onlar da çok güzel araçlar çıkarabiliyorlar. (ki punto evo da gp den daha özellikli bir araç)

öncelikle şunu itiraf edeyim ki fiat uzay mekiği üretmiyor, her markada (WV, Toyota, Honda vs vs gibi) olduğu gibi bazı kalite problemleri var, ancak fiyatı ile en uygun ve en sorunsuz seri gp ve punto evo serisi gibi görünüyor. çünkü sizin bulunduğunuz durumdan ben de geçtim ve grande punto nun fiyat-performans-kalite-donanım konusunda en optimize araç olduğunu söylemeliyim. ben aracımı mart sonu almıştım, şu ana kadar da hiçbir problemi olmadı aracın.

genellikle türkiyede araçların müşteri gözünde önemli bir özelliği 4 kişi yokuş çıkarken boğulup boğulmaması! bu konuda dikkatinizi çekmek istiyorum her ne kadar beygir gücünü de yazsanız, aracın asıl tırmanış özelliği tork değeri ile ilgilidir. dizel araçların torku da benzinlilere göre çok yüksektir, fiat ın da ünlü bir dizel araç üreticisi olduğunu hatırlatarak yerinizde olsam 4 kişi bir fiat ofisine gidip 1.3 mjet 75 hp 190 Nm torka sahip araçla test sürüşüne çıkardım. sonuçta memnun olup olmayacağınıza sizin karar vermeniz gerektiğinden ve beklentinizi bilmediğimden dolayı böyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

başka bir konu da bence her araç için bütün görüşleri alın, hepsinin test sürüşlerini yapın daha sonra karar verin. çünkü genellikle test sürüşüne ilk gittiğiniz marka aracı insanın hemen alası geliyor ve içi gidiyor, ancak diğerlerini daha kullanmamış olmadığından kişi objektif karar veremiyor. o yüzden biraz sabrederek karar verin.

ben şu markaya binmem diyen adama da bakmayın, bence grande punto, üstüne 5000 tl koyup alınabilecek bir ford fiestadan gerek performans gerek iç hacim büyüklüğü, gerek servis kalitesi gerek de ucuzluğu ile çok daha iyi.
    Konu aslanerh tarafından (13/07/2011 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

77 lik punto performans bakımından iyi olmaz 95 lik multijeti öneririm hem daha hızlı hemde daha ekonomik illa 77 lşikle jazz arasında kalıosan jazz derim ama 95 lik multijetse kesinlik le evo

Erdem ALKAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bayilerden cok kullanmış arkadasların sizlerin yorumları memnuniyetleri veya memnuniyetsizlikleri önemli benim için.. yoksa bayilere göre hersey tozpembe.

evet öyle insanlar olabiliyor maalesef belirli markalara karsı antipatileri olan insanlar. bende fiat hiç düşünmezdim ancak punto evo gercekten hem full bir arac hemde cok uygun ve saglam olması da cabası. ya aslında ayda 1 belki 4 kişi cıkacagız o yokusu önemli degil aslında pek. manuel e gecerek cıkılabilir diyor arkadaslar guzelce. dedigim gibi otomatik arac bakıyorum. o yuzden manuel dizeller benim icin birşey ifade etmiyor, dizel otomatik ise butcemin cok üstünde.
    polo 1.4 tam otomatik 2006 model 75hp 126torkmuş
    punto evo 2010-2011 model 1.4 77hp dualogic vites 115tork diyor.
    opel corsa 2010 1.4i twinport tam otomatik 100hp 130tork.. punto evo tork olarak az mı kalıyor biraz :s

Selçuk DOĞAN
    k0d3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 86

Alıntı ealkan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayilerden cok kullanmış arkadasların sizlerin yorumları memnuniyetleri veya memnuniyetsizlikleri önemli benim için.. yoksa bayilere göre hersey tozpembe.

evet öyle insanlar olabiliyor maalesef belirli markalara karsı antipatileri olan insanlar. bende fiat hiç düşünmezdim ancak punto evo gercekten hem full bir arac hemde cok uygun ve saglam olması da cabası. ya aslında ayda 1 belki 4 kişi cıkacagız o yokusu önemli degil aslında pek. manuel e gecerek cıkılabilir diyor arkadaslar guzelce. dedigim gibi otomatik arac bakıyorum. o yuzden manuel dizeller benim icin birşey ifade etmiyor, dizel otomatik ise butcemin cok üstünde.
    opel corsa 2010 1.4i twinport tam otomatik 100hp 130tork.. punto evo tork olarak az mı kalıyor biraz :s
    yapacağınız şudur, üç markanın da bayisine gidip test sürüşü yapacaksanız, hangisi sizi tatmin ettiyse onu alacaksınız. buradaki arkadaşların yorumları şu anda sizi ikna etmeye yetmez, kendiniz deneyerek görmelisiniz ki bu sayede kafanızda soru işareti kalmaz.
    evo evo..

Erdem ALKAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı k0d3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapacağınız şudur, üç markanın da bayisine gidip test sürüşü yapacaksanız, hangisi sizi tatmin ettiyse onu alacaksınız. buradaki arkadaşların yorumları şu anda sizi ikna etmeye yetmez, kendiniz deneyerek görmelisiniz ki bu sayede kafanızda soru işareti kalmaz.
    polo aracımı gecen gun sattım onunla karsılastırmıstık tekrar aynı aractan almayı düşünmüyorum tabiki. ben tecrübeyle sabit yorumlarınızı ogrenmek istemiştim. tesekkurler

Tahsin .
    Mugen_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 104

Kardeşim bende senin gibi wolkswagen grubu araç kullandım. golf5 2006 model comfortline tiptronik. diyorum ki memnunum. konfor konusunda olsun yakıt ekonomisi, çekiş gücü olsun pek fazla birşey hissetmedim. daha ne diyebilirim ki

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Deneyimlerimi şu kadar daha sizinle paylaşayım ilk puntom 1.4 77 fire olan manuel active versiyonlusundan dı, bulunduğum şehirde kaç tane 1.6 motorlu aracı solladım veya geride bıraktım bilemiyorum, ilk aklıma gelenler, 1.6 2000 model opel astra, 1.3 90 hp linea, 1.3 2005 veya 2006 model bi önceki kasa astra ve bir çok araç, devir saatinin sonuna kadar görebiliyordum hatta gaz kesiyordu fazla basınca , kimse inanmayabilir 2. vites 90 km hızı gördüm !!!, dualogicin de bundan aşağı kalır yanı yok, bir dostumun dualogiclisini kullandım manuellisine göre az ağır kalıyor ama onu da aratmıyor değil saygılarımla...

Erdem ALKAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Mugen_punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bende senin gibi wolkswagen grubu araç kullandım. golf5 2006 model comfortline tiptronik. diyorum ki memnunum. konfor konusunda olsun yakıt ekonomisi, çekiş gücü olsun pek fazla birşey hissetmedim. daha ne diyebilirim ki
    teşekkür ediyorum bende.. ikinci el güzel bir araç tutturursam hemen alacagım ozaman. dualogic 1.4 77hp dymanic 2010 model i tahminen ne kadara olur 2. eli

Erdem ALKAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneyimlerimi şu kadar daha sizinle paylaşayım ilk puntom 1.4 77 fire olan manuel active versiyonlusundan dı, bulunduğum şehirde kaç tane 1.6 motorlu aracı solladım veya geride bıraktım bilemiyorum, ilk aklıma gelenler, 1.6 2000 model opel astra, 1.3 90 hp linea, 1.3 2005 veya 2006 model bi önceki kasa astra ve bir çok araç, devir saatinin sonuna kadar görebiliyordum hatta gaz kesiyordu fazla basınca , kimse inanmayabilir 2. vites 90 km hızı gördüm !!!, dualogicin de bundan aşağı kalır yanı yok, bir dostumun dualogiclisini kullandım manuellisine göre az ağır kalıyor ama onu da aratmıyor değil saygılarımla...
    teşekkür ediyorum dostum. benim kullanacagım yerde oyle cok sollama falan yapılması pek mumkun degil yani gidecegim yere götürüp getirsin ekonomik olsun yeter benim için..

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

Merhaba Adaş;
    çok yazılıp çizilmiş. Arabayı iyi kötü memnuniyetleri memnuniyetsizlikleri okumuşsundur. Ben sana şunun garantisini veririm. Arabayı alınca inanılmaz bağlanacaksın bunun nedenini biz hala çözemedik

Erdem ALKAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ERDEM1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Adaş;
    çok yazılıp çizilmiş. Arabayı iyi kötü memnuniyetleri memnuniyetsizlikleri okumuşsundur. Ben sana şunun garantisini veririm. Arabayı alınca inanılmaz bağlanacaksın bunun nedenini biz hala çözemedik
    bende aldıktan sonra cok buyuk bir zevkle kullanacakmışım gibi geliyor öyle olacak insallah.. belki de ben çözebilirim bunu

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

teşekkür ediyorum dostum. benim kullanacagım yerde oyle cok sollama falan yapılması pek mumkun degil yani gidecegim yere götürüp getirsin ekonomik olsun yeter benim için..
    Benim bunu yazmamın tek nedeni hız için değil yani aracın güçlülüğü bence yeterli , ancak dualogic benzinlisi , manuele nazaran azda olsa hafif kalıyor ancak dualogic in avantajı bildiğim kadarıyla 6 ileri , bu da sana inanılmaz avantaj sağlayacaktır Kolay gelsin

atila semerci aveo ltz 95 hp
    atila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 92

imkan varsa 95 liğini al.motor kendini ispatlamış.aynı arabayı kimse ömür boyu kullanmıyor,4 5 yıl sıkıntısız kullanırsın sonra zaten sıkılıp değiştirirsin.15 araçlık tecrube,otomobil merakı ,mantık ve hislerimle vardığım sonuç evo güzel bir seçenek,parası çok olana başka seçeneklerde var.bunları ikna için değil evo dan aldığım keyfi seninde yaşaman için yazıyorum

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozgur Symnoglu
    ozgurse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bunu yazmamın tek nedeni hız için değil yani aracın güçlülüğü bence yeterli , ancak dualogic benzinlisi , manuele nazaran azda olsa hafif kalıyor ancak dualogic in avantajı bildiğim kadarıyla 6 ileri , bu da sana inanılmaz avantaj sağlayacaktır Kolay gelsin
    Benzinli dualogic evo maalesef 5 ileri...

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Alıntı ozgurse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzinli dualogic evo maalesef 5 ileri...
    Cidden mi ya ben altı diye düşünmüştüm veya dualogiclerin hepsi altı diye tahmin etmiştim üzgünüm

güneş akbulut
    jrgakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 91

usta arabaların arasına opel corsayi kattıysan git onu al derim bence 1.4 tam otomatik benzinliler arasında kaldıysan benim kendi gorusum o

MUZAFFER ZEYBEK
    fausto2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    34 JJ 0418
    Edilen teşekkür: 22

Çok fazla düşünmeden gidip jazz alın bence Bizim arabaların iki güzel yanı var sadece. birincisi çizgileri mükemmel,ikincisi forumu çok kaliteli

atila semerci aveo ltz 95 hp
    atila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 92

Alıntı fausto2005 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok fazla düşünmeden gidip jazz alın bence Bizim arabaların iki güzel yanı var sadece. birincisi çizgileri mükemmel,ikincisi forumu çok kaliteli
    Muzaffer bey jazz kısmını geçersek yazdıklarınız gülümsetti.+1

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon