Bozuyuk inonu arasinsa uol calismasi var... ama gece acik olur asfalt dokuyorlar. ozellikle bozuyuk icine dikkat et koprulerde calisma var....
Arkadaşlar önümüzdeki Pazar gecesi Antalya'ya gideceğiz inşallah. Navigasyon bu güzergahı öneriyor. Aslında Konya üzeri gidecektim ama forumdaki arkadaşlar Konya-Antalya arası bakımda dedikleri için bu güzergaha karar verdim.
Yakın zamanda bu güzergahı kullanan var mı? Yol bakım çalışması veya riskli herhangi bir durum var mı yolda? Bir arabada iki aile olacağız ve güneşten yanmamak için gece çıkmayı planlıyoruz. O yüzden yol durumundan haberdar olmak avantajlı olur diye düşünüyorum.
Bozuyuk inonu arasinsa uol calismasi var... ama gece acik olur asfalt dokuyorlar. ozellikle bozuyuk icine dikkat et koprulerde calisma var....
gecen hafta arkadasım geldı.
2 sene once beraber gıtmıstık bu sefer yollar daha guzelmıs. bozuyukten sonra antalayaya kadar kaymak gıbı yol.... afyon ıkbalde sucuk yemeyı unutmayın....
hayırlı yolculuklar....
duble yola girince bilecik bozüyük falan bunları pas geçiyorsunuz.
adapazarından kütahyaya kadar duble yok var
en son geçen yıl gitmiştim. kütahya civarında duble yol çalışmaları devam ediyordu sanırım artık bitmiştir.
eskisi gibi gülümbe rampası bilecik bozüyük falan görmeden geçiyoruz iyi oluyor.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Yeni yapilan
bozuyuk yolunda calisma var...
Teşekkürler arkadaşlar. Afyon İkbal'i listeme ekliyorum![]()
bugun sbh konyadana antlya ya geldim denildigi gibi bir mucur yola girme olayı yok evet yolda calısm a var ama etkileyecek bir durum yok seydisehir antlya sorunsz bna sorrsnız tvsiye ederim
O zaman mıcır olayını hallettiler demek ki. Bakalım yola çıkınca direksiyonu bırakırım araba batıya dönerse afyon üzerinden doğuya dönerse konya üzerinden giderim![]()
Ben sürekli eskişehir kütahya afyon burdur antalya yolunu tercih ederim geçen hafta o taraftan gittim yolda sıkıntı yok inönü eskişehir yol ayrımına kadar aralarda ufak yol çalışmaları var o da sıkıntı verecek kadar değil kütahya ya gelirken 1 tane radar var sandıklıya yaklaşık 30 km kala bir radar var sandıklıdan sonra burdur ısparta antalya yoluna girince ileride bir radar daha duruyo hızınızı 110 km de tutmaya çalışın yoksa gidene kadar baya bi masraf yaparsınız antalya ya direk gidecekseniz burdur üzerinden geçin, alanya tarafına gidecekseniz ısparta yolu mantıklıdır yoksa antalyaya gitmek için fazla yol katetmiş olursunuz şimdiden hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller...
merhaba pamukova - bozüyük - inönü arasında yol çalışmaları var 15 km de bir yol çalışması kesinlikle hız yapmayın ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor yol böldükleri levhaların altlarına sabitlemek için kum torbası koymaları gerekirken bunlar taş ve beton koyuyorlar her an önünüze beton veya taş çıkabilir çok dikkatli olun önüzdeki aracı uzaktan takip edin hayırlı yolculuklar...
Aslında Belek'e ineceğiz biz yerleşim yeri olarak. Isparta üzerinden de tam olarak Belek'e iniyor yol ama Konya üzerinden gidersek de Belek'e varmadan önce manavgat-düden şelalelerini de gezme imkanımız olacak. Hatta belki Alanya kalesine bile gidebiliriz. O yüzden Konya tercihimdi ama 10 Km bir yol çalışması olduğundan bahsedilmişti forumda o yüzden vazgeçmiştim. Bu güzergahta da yol çalışması varsa Konya'yı tercih edebilirim. Hepinize teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri