Bu arada konuyla ilgili yorum yapacak olursak ;
BİZİMKİSİ MANTIKLI BİR AŞK HİKAYESİ.
İlk aracım siyah bir Grande Punto idi. Nitekim ilk aşkım
Eniştemin vasıtası ile izmitten tanıdığı olan bir galeriden ilk aracımı aldım.
Sportif duruşundan, sürüş zevkinden az yakıtından dolayı ona aşık oldum diyebilirim.
Mantık olarak baktığımız zamanda bu aracın piyasa değerinde bu donanımda daha tipli iyi sorunsuz araç yok denecek kadar.
O yüzden hem aşk hemde mantıktır Grande Punto.
1) 2006 1,3 Multijet 75 HP Active - 53 bin kilometrede almıştım. Boyası dahi yoktu, 21,000 TL ödemiştim. ( Takasa girmiştik, üste para ödeyerek )
Araç değiştirmek amacıyla gençliğinde verdiği ateşle satmıştım 18,500 TL'ye.
2) 2006 1,3 Multijet 75 HP Active - 114 bin kilometrede aldım. Sadece sol kapısında ufak bir lokâl boyası vardı. Üzerinde ses sistemi vardı bass - anfi. 18,000 TL ödemiştim. Lastik ebatlarının büyük olması lastiğin çamurluğa sürtmesi nedeniyle aracımı 115,800 kilometrede satışa çıkarttım ve 20,000 TL'ye sattım.
3) 2006 1,3 Multijet 90 HP Dynamic - 137 bin kilometrede aldım. Şuanda 144,893 kilometrede. Sol tarafta çiziklerden, kaputtada taş izlerinden boyası var. Üzerinde yaklaşık 1500 TL'lik ekstrası var. 18,900 TL'ye aldım. Dün aracım için kapora aldım 19,750 TL'ye satıyorum.
İçimdeki Grande Punto sevdasına lanet olsun
Birde dikkatimi çekti, İstanbul'dan hiç temiz Grande Punto bulamamışım elimdeki para ile. İlk aracımın 34 olmasına bakmayın, aracı izmitten aldım ve o araçta izmite zonguldaktan gelmişti. İlk plakasıda 67 TR 829 idi
Karadenizim iyi bakıyor Puntolarına![]()
Yer imleri